Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mièrt lehetett neki fontos,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt lehetett neki fontos, hogy "máris" törölje a levelezèsünket?

Figyelt kérdés

Pàr hete visszautasított egy sràc, akivel egy ideje ismerkedtünk -mint kiderült, csak èn-úgy èreztem, alakul valami.

Azzal az indokkal, hogy nem adhat meg nekem dolgokat. Persze valószínű, hogy csak èn èreztem úgy, hogy neki is vannak èrzèsei felèm, bàr akkor elèg jól megjàtszotta magàt. A végszót èn mondtam ki, hogy legyen vége, de tudom, hogy ez volt a célja. Nem régen, megpróbàltam lejàtszani a videókat, amiket küldött, de nem lehet. Azt mondtàk, amiatt, mert törölte a beszèlgetèst. A srácot sok trauma érte, ès szerintem, ennek is köze volt a szakítàshoz. Viszont, nem akarom elhinni, hogy ilyen èrzèketlen lenne, hogy törölte a beszèlgetès.. Vagyis, okè, hogy nem nézegeti àllandóan, de mièrt lehetett erre mègis szükség?

Hülye kèrdès, tudom, de köszi előre is a válaszokat.

2022. júl. 8. 13:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, azt írta, hogy nem akar játszani velem, sem az időmmel. Meg nem ezt èrdemlem, ne haragudjak, ès nem adhatja meg, amit szeretnék ès èrdemelnèk.
2022. júl. 8. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Valszeg van csaja vagy csak kavar massal is es nem akarta h meglassa veletlen mert neki meg mast kamuzott
2022. júl. 8. 19:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Kelleti magát vagy mi.(Sajnáltatja)

Próbálkozz be nála

2022. júl. 8. 19:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Sajnos èn is erre gondoltam, hogy amiatt törölte...:(

Igen, ezt nekem is mondta a baràtnőm, hogy sajnáltatta csak magàt, mert azt is írta, hogy azt sem tudja mi lesz jövő héten, csak hogy nem mostanában lesz több ideje. Nem tudom, lassan 2 hónap is eltelt, ès törölt engem, gyakorlatilag az èletèből.:( Látszik, hogy a tàrskeresőt is használja, ahol megismerkedtünk.

2022. júl. 8. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Szánalmas játszmázás. És elutasított, ergó nem érdekled annyira, hogy ne csak szarakodjon veled. Felejtsd el, ne alázd magad tovább ezen. Az első válaszoló drámai hisztijénél nevetségesebb dolgot pedig ma nem olvastam, pedig láttam egyetsmást. Ha ilyen a srác, akkor pedig egy mentális beteg drama queen, akitől a lehető legtávolabb kell lenned a boldog élethez.
2022. júl. 8. 20:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy el kell felejtenem őt, meg csak megalâzom magamat, csak nem egyszerű...

Szerintem is biztosan vannak mentális problémái, de sajnos nekem is, ès azt hiszem, emiatt is keresem vagy akarom mindig a hasonló emberekkel a kapcsolatot. Hülye vagyok, tudom, de engem ők èrdekelnek, ès volt oka/tulajdonsàgai, hogy beleszerettem. Nyilván egy idióta vagyok, hogy nekem a "rossz" kell.

2022. júl. 8. 21:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Uhum. Aztán arcra esel újra és újra, és jön a hiszti hogy miért minden fiú ilyen, aztán egy idő után annyira lerongyosodsz ebben lelkileg hogy már normális fiúknak nem is kellesz majd. Jó pályán mozogsz.

Vagy kilépsz ebből, és offolod. Pont.

2022. júl. 8. 21:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Igazad van. Bàr a normális fiúkat lehet, hogy amúgy sem èrdeklik a "nem normális" lányok..
2022. júl. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!