Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Választanom kell két fontos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanom kell két fontos ember között ? Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok , távkapcsolatban élek a barátommal több mint 2 éve , kb 2-3 havonta tudjuk egymást látni suli közben , most nyáron azért többször ,én még gimis vagyok ő most lesz egyetemista épp gólyatáborban van . Szeretem őt mindennél jobban , de lehet sokat várok el nem mindig vagyok rendesen megbecsülve. Nem érzem magam az első helyen illetve már nem olyan mint az elején .

Itt jön a lényeg ,van egy srác akit 4 hónapja ismerek mert régebben már találkoztunk egyszer viszont most elkezdtünk rendszeresebben találkozni . Nagyon rendes srác . Eleinte a legjobb barátom volt , viszont az egyik alkalommal megcsókolt azt követte még 1-2 . Nemtudom,hogy fellángolás e vagy szerelem de tudom hogy érzek iránta valamit .

Ő bevallotta hogy belém szeretett,de mondta hogy nem szeretne 3.kerék lenni, ezt teljesen meg is értem .

Fogalmam sincs mit kezdjek , 2 borzasztó fontos ember közt kell most választanom .Szeretem mostani barátomat is ,de úgyérzem a "legjobb barátomat" is megszerettem .

Ti mit tennétek a helyemben ? Hülye lennék eldobni a biztosat a bizonytalanért ,esetleg tartsak szünetet a barátommal ? Pár tanács illetve ha volt valakivel ilyen jól jönne , köszönöm ha végigolvastad és legyen szép napod !

2021. aug. 24. 17:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
A távkapcsolat halott dolog, főleg ebben a korban.
2021. aug. 24. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod olyan borzasztó fontos lenne a számodra, akkor bele se kezdtél volna egy másik "kapcsolatba". Innentől kezdve már nem kérdéses a dolog.
2021. aug. 24. 17:31
 3/17 anonim válasza:
100%

"Hülye lennék eldobni a biztosat a bizonytalanért"

Úgy hangzott, mintha csak azért lennél vele, hogy legyen valaki. :)

Szóval, mégis a második srácot szeretnéd választani, csak attól tartasz, hogy nem lesztek sokáig lenni, mint a mostani barátoddal.

Szerintem a választás már megvan, csak félsz hogy mi sűl ki belőle. :)

2021. aug. 24. 18:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem úgy tűnik mintha annyira fontos lenne az első,meg amúgy nehezen tudom elképzelni hogy az a srác is végig hűséges hozzád,nekem az első amit gólya táborba csináltam az volt hogy csajoztam...de hát mindenki más.

Szerintem ez hogy ilyen keveset találkoztok előbb-utóbb gond lesz,de hát tiéd a döntés.

2021. aug. 24. 18:45
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

2-3 havonta találkoztok?

Én ezt nem is nevezném kapcsolatnak.

Borzalmasan kevés és értem hogy miért nem müködik.

Bár hozzáteszem hogy ez a barát fiú szerintem nem gondolja komolyan és majd két szék közé fogsz esni amikor elhagyod az első fiút....

2021. aug. 24. 18:47
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
A távkapcsolatok nem működnek.
2021. aug. 24. 19:06
 7/17 anonim ***** válasza:
64%
Normális távkapcsolat az lenne ha legalább hetente 1 szer találkoztok.
2021. aug. 24. 19:17
 8/17 A kérdező kommentje:

#4 : Ugyanezt gondolom sokat hallottam már gólyatáborokról , szinte biztos vagyok hogy történni fog valami hisz azért másokhoz is vonzódhat

#5#7 : Sajnos 300km-erre lakik így tudunk sajnos csak ennyit .

Szeretem őt nagyon,de nem tud ittlenni amikor gond van , nemtud velem lenni ha szükségem van rá és ez nagyon hiányzik nekem .

És pont ahogy mondjátok félek hogy a másik meg nemfog ennyi ideig tartani . Szerintetek mit tegyek?

2021. aug. 24. 20:13
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Maradjon a távkapcsolat, a barátod nekem elég patkánynak tünik már bocsánat lekapott annak ellenére hogy tudta van barátod és persze most könnyen látszhat jobb választásnak mint a mostani barátod, aztán amikor eldobnád a biztosat, irtozatosan nagyot esnél pofára amikor az új pasi pármenet után dobna vagy kimutatná foga fehérjét.

Szóval maradj barátoddal próbáld meg beszélni vele a megoldást a távolságra vagy terveket hogy minél hamarabb többet legyetek együtt.

2021. aug. 24. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Az első (a távkapcsolatos) nem ígérhet szép jövőt. Ez csak örök vágyakozás lesz. Ahogy Neked akadt, neki is akadhat valaki és...

Egyelőre én a másiknál maradnék, aztán eldől, hogy mennyire tudtok egy húron pendülni. Lehet, hogy jön még több is. A párkeresés nem más, mint KERESÉS, ami nem kell, hogy az első legyen, keresés nélkül.

2021. aug. 25. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!