Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanom kell két fontos ember között ? Mit tegyek ?
17 éves lány vagyok , távkapcsolatban élek a barátommal több mint 2 éve , kb 2-3 havonta tudjuk egymást látni suli közben , most nyáron azért többször ,én még gimis vagyok ő most lesz egyetemista épp gólyatáborban van . Szeretem őt mindennél jobban , de lehet sokat várok el nem mindig vagyok rendesen megbecsülve. Nem érzem magam az első helyen illetve már nem olyan mint az elején .
Itt jön a lényeg ,van egy srác akit 4 hónapja ismerek mert régebben már találkoztunk egyszer viszont most elkezdtünk rendszeresebben találkozni . Nagyon rendes srác . Eleinte a legjobb barátom volt , viszont az egyik alkalommal megcsókolt azt követte még 1-2 . Nemtudom,hogy fellángolás e vagy szerelem de tudom hogy érzek iránta valamit .
Ő bevallotta hogy belém szeretett,de mondta hogy nem szeretne 3.kerék lenni, ezt teljesen meg is értem .
Fogalmam sincs mit kezdjek , 2 borzasztó fontos ember közt kell most választanom .Szeretem mostani barátomat is ,de úgyérzem a "legjobb barátomat" is megszerettem .
Ti mit tennétek a helyemben ? Hülye lennék eldobni a biztosat a bizonytalanért ,esetleg tartsak szünetet a barátommal ? Pár tanács illetve ha volt valakivel ilyen jól jönne , köszönöm ha végigolvastad és legyen szép napod !
"Hülye lennék eldobni a biztosat a bizonytalanért"
Úgy hangzott, mintha csak azért lennél vele, hogy legyen valaki. :)
Szóval, mégis a második srácot szeretnéd választani, csak attól tartasz, hogy nem lesztek sokáig lenni, mint a mostani barátoddal.
Szerintem a választás már megvan, csak félsz hogy mi sűl ki belőle. :)
Nekem nem úgy tűnik mintha annyira fontos lenne az első,meg amúgy nehezen tudom elképzelni hogy az a srác is végig hűséges hozzád,nekem az első amit gólya táborba csináltam az volt hogy csajoztam...de hát mindenki más.
Szerintem ez hogy ilyen keveset találkoztok előbb-utóbb gond lesz,de hát tiéd a döntés.
2-3 havonta találkoztok?
Én ezt nem is nevezném kapcsolatnak.
Borzalmasan kevés és értem hogy miért nem müködik.
Bár hozzáteszem hogy ez a barát fiú szerintem nem gondolja komolyan és majd két szék közé fogsz esni amikor elhagyod az első fiút....
#4 : Ugyanezt gondolom sokat hallottam már gólyatáborokról , szinte biztos vagyok hogy történni fog valami hisz azért másokhoz is vonzódhat
#5#7 : Sajnos 300km-erre lakik így tudunk sajnos csak ennyit .
Szeretem őt nagyon,de nem tud ittlenni amikor gond van , nemtud velem lenni ha szükségem van rá és ez nagyon hiányzik nekem .
És pont ahogy mondjátok félek hogy a másik meg nemfog ennyi ideig tartani . Szerintetek mit tegyek?
Maradjon a távkapcsolat, a barátod nekem elég patkánynak tünik már bocsánat lekapott annak ellenére hogy tudta van barátod és persze most könnyen látszhat jobb választásnak mint a mostani barátod, aztán amikor eldobnád a biztosat, irtozatosan nagyot esnél pofára amikor az új pasi pármenet után dobna vagy kimutatná foga fehérjét.
Szóval maradj barátoddal próbáld meg beszélni vele a megoldást a távolságra vagy terveket hogy minél hamarabb többet legyetek együtt.
Az első (a távkapcsolatos) nem ígérhet szép jövőt. Ez csak örök vágyakozás lesz. Ahogy Neked akadt, neki is akadhat valaki és...
Egyelőre én a másiknál maradnék, aztán eldől, hogy mennyire tudtok egy húron pendülni. Lehet, hogy jön még több is. A párkeresés nem más, mint KERESÉS, ami nem kell, hogy az első legyen, keresés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!