Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Választanom kell két fontos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Választanom kell két fontos ember között ? Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok , távkapcsolatban élek a barátommal több mint 2 éve , kb 2-3 havonta tudjuk egymást látni suli közben , most nyáron azért többször ,én még gimis vagyok ő most lesz egyetemista épp gólyatáborban van . Szeretem őt mindennél jobban , de lehet sokat várok el nem mindig vagyok rendesen megbecsülve. Nem érzem magam az első helyen illetve már nem olyan mint az elején .

Itt jön a lényeg ,van egy srác akit 4 hónapja ismerek mert régebben már találkoztunk egyszer viszont most elkezdtünk rendszeresebben találkozni . Nagyon rendes srác . Eleinte a legjobb barátom volt , viszont az egyik alkalommal megcsókolt azt követte még 1-2 . Nemtudom,hogy fellángolás e vagy szerelem de tudom hogy érzek iránta valamit .

Ő bevallotta hogy belém szeretett,de mondta hogy nem szeretne 3.kerék lenni, ezt teljesen meg is értem .

Fogalmam sincs mit kezdjek , 2 borzasztó fontos ember közt kell most választanom .Szeretem mostani barátomat is ,de úgyérzem a "legjobb barátomat" is megszerettem .

Ti mit tennétek a helyemben ? Hülye lennék eldobni a biztosat a bizonytalanért ,esetleg tartsak szünetet a barátommal ? Pár tanács illetve ha volt valakivel ilyen jól jönne , köszönöm ha végigolvastad és legyen szép napod !

2021. aug. 24. 17:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

7/24-ben ezen gondolkozok , nemzudok dönteni sajnos .

Szerintem szünetet kérek a mostani kapcsolatomban, hogy átgondoljam a dolgokat .

Gólyatáborban szerintetek mit csinálhat ? Mondta hogy semmit nem aludtak .

2021. aug. 25. 23:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Semmit nem csinál jól érzi magát.

A patkány "barátod" aki lesmárolt tudván hogy van pasid az nem becsületes, és most a problémák miatt érzed hogy jó lenne de amúgy elhagyod igazi pasit, pofára fogsz esni.

2021. aug. 25. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Engedjétek el egymást a távbarátoddal, felnőtt módjára. Az a kapcsolat kihűlt, csak azért, mert féltek véget vetni neki, ne maradjatok együtt. Aztán ez nem zárja ki, hogy akar évek múlva újra osszejojjetek.

Ezt a “szunet” dolgot sosem értettem. Hogy nézne az ki?

2021. aug. 27. 00:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg még olvasná ezt : fun fact a ("legjobb barátom")féle srác bejelentette ezek után 3 nappal, hogy barátnője lett .
2021. okt. 8. 00:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor még jó, hogy kivártál és nem dobtad a biztosat.
2021. okt. 8. 04:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Pontosan..!
2021. okt. 8. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az más kérdés, hogy önmagában ettől még nem fog megjavulni az a kapcsolat, amiből kifelé kacsintgatsz
2021. okt. 8. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!