Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még fontos lehetek neki?
1.5 éve ismerek egy lányt, idősebb vagyok nála, 16 volt, mikor először beszéltünk(először 18nak hazudta magát, mert félt, hogy lerázom), beleszerettünk egymásba, csak másik országban él és a szülei elég szigorúak, így azt terveztük, hogy majd akkor találkozunk, mikor betölti a 18at, kezdetnek pár hétre elmentünk volna kirándulni, stb. A szülei rájöttek, hogy beszélünk 1 éve, így nem engedték, hogy beszéljünk, elvették a telefonját, napi 1-2 órát használhatta az anyja mellett, de hetente megpróbál írni azóta. Most töltötte be a 18at, még mindig hetente beszélünk 1 órát. Szerintetek így, hogy 1 év után még mindig ír, még mindig érezhet irántam valamit?
Dolgozik, Crossfit edzésre jár, és az egyetemmel el van foglalva. Talán a szülei miatt nem mer gyakrabban írni, mert ha megint rájönnek, hogy beszélünk, akkor lehet, hogy újra elveszik a telefonját és gondolom, hogy nem akar kockáztatni(azért vették el tőle, mert olyan képet talált az anyja rólam, amit ő kért és elmentett..). A gond az, hogy hiába lenne joga megtartani a telefont, a szülei vették, és azt mondták neki, hogy ameddig ott él, addig ők hozzák a szabályokat..
Az a baj, hogy én alapból féltékeny típus vagyok, és attól tartok, hogy talán talált valakit.. De akkor gondolom, hogy nem írna hetente, mert értelmetlen lenne.
Nemrég lett 18, most ballag ezen a héten, ha minden igaz, és egyetemre megy, ami a városában van, mert nem engedték másik városba menni miattam. 2 hete mondott fel, mert egy telefonos boltban dolgozott, utána jelentkezett máshová, de még nem vették fel, és szerintem néz más munkahelyeket is.
Talán megértem, hogy elfoglalt, és szerintem most az életére koncentrál, csak nekem úgy jön le, mintha ignorálva lennék inkább és igen, bánkódok miatta. Én nem vagyok az a csajozós típus, előtte megvoltam évekig barátnő nélkül, és ha szeretek valakit, akkor azt igazán.
Érdemes megpróbálni külső szemmel nézni egy helyzetet, mintha a haverod lenne benne helyetted. Másik országban lévő csaj, alig beszéltek, úgy érzed ignorálva vagy, nem is ismered, a szülei semmit nem engednek neki (ha ez igaz egyáltalán), egyetemre fog menni a lakóhelyén és esélytelen, hogy találkozzatok.
Mit mondanál a haverodnak? Várjál a semmire, majd lesz valami 10 év múlva? Mondhatod persze, csak elég nagy hülyeség lenne.
Ahogy az is hogy kapaszkodsz ebbe a helyzetbe, de szíved joga. Szimplán nem kell meglepődni ha nem lesz ebből soha semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!