Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján én fontos lehettem egy kicsit is?
Figyelt kérdés
Egy lány kavart köztem meg az egyik fiú barátom (haver) közt, rossz fényben tüntette fel előttem és miatta (akkor meggondolatlanul) összevesztem a sráccal. Ezt követően a srác a csajt kezdte el hibáztatni. És mondta hogy ő a hibás abban hogy én nem beszélek vele. Ezután mindig szekálta a lányt, csúnyán beszélt vele, kitörölte a facebook ismerősei közül. Ha ennyire mérges lett a konfliktus miatt a fiú haverom a lányra, akkor én fontos voltam neki?2021. jan. 31. 10:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
Jaa és hozzátenném hogy az összeveszés után meg nekem elkezdett tetszeni a srác nem tudom miért
2021. jan. 31. 10:36
2/4 anonim válasza:
Szerintem fontos lehettél neki, mindenképp próbálj mag kibékülni vele.
3/4 A kérdező kommentje:
Miből gondolod ezt leginkább?
2021. jan. 31. 10:43
4/4 anonim válasza:
Na vajon? Te ezt egyedül nem tudod kitalálni? Mérges volt a lányra mert miatta megharagudtál rá, szóval valszeg kedvekt téged. Ha meg neked tetszik akkor miért ne próbálnál kibélülni vele, ha írtad, hogy meggondolatlanul vesztél vele össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!