Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fontos lehettem neki ha ilyet mondott?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátommal (aki titokban tetszik nekem) összevesztünk. Az egyik csaj ugrasztott minket össze, aki állítólagos "barátunk". A fiú ellen hergelt engem (hónapokkal később jöttem rá, hogy hazudott). A fiú haverom azóta teljesen kiakadt a csajra, nem beszél róla túl szépen, és azt állítja hogy ez a lány szerelmes belé.Sajnos velem sem beszél már a srác a csaj kavarása miatt. A csaj iskolát fog váltani és a fiú haverom mondta hogy nem is baj, menjen, a csaj hibája hogy én már nem állok szóba vele. Ha ilyet mondott szerintetek valaha fontos voltam neki?2021. szept. 2. 15:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyöntetű, hogy nem voltál neki közömbös.
2/4 anonim válasza:
Szia
Szerintem elég egyértelmű, hogy zavarja, hogy már nem beszéltek. Esetleg megpróbálhatnál szépen lassa újra közeledni felé, hátha újra egymásra találtok.
3/4 anonim válasza:
Teljesen jogosan haragudott meg rád. Ha neked a barátságotok annyit ért, hogy egy 3. személy miatt simán egymásnak estetek, akkor nem vele volt a gond hanem veled.
4/4 anonim válasza:
Fiú barát... ilyet csajok gondolnak valóban. Igen barátságos veled és kedvel is, de vagy szerelmes beléd és/vagy be akar nyúlni bugyidba. Ez természetes, nem lehet érte hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!