Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem keres?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem keres?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy baratom, 3 honapja vagyunk egyutt. Elvileg nagyon szerelmes belem hivasba igy szeret ugy szeret igy hianyzom ugy hianyzom. Persze eloben is ezt mondja. Meg azeeert valamennyire latom rajta h szerelmes. Deee most elment nyaralni a haverjaval. Es nem keres. Egyaltalan nem. Ertem en h nyaral meg baratokkal van stb. De azert egy kedves uzit dobhatna mar hogy minden rendben van. Mielott ment nyaralni az elotti este irtam neki egy joejt szeretlek❤️ uzit 10 fele es masnap 1kor nezte meg es ennyi “joreggelt”. Kb ennyi volt. Rairjak h mi a baja vagy mit csinaljak? Azt mondta egesz nyaron programjai lesznek es nem tudunk talalkozni. Csak osszel. Ilyenkor mi van?

2022. júl. 7. 21:08
 1/8 anonim válasza:
88%
Gyerekes éretlen tökre gáz
2022. júl. 7. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor az van, hogy a fontossági sorrendjében hátrakerültél. Ahogy látom ő veszít az érdeklődéséből, ha ott van neki más. Hülyén fogalmaztam elnézést
2022. júl. 7. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor is találkoztatok eddig? Mert még azt is eltudom képzelni, hogy soha. Másrészt az nem nagy kapcsolat, hogy nem vagytok együtt egy egész évszakon át, mikor pont nincs semmi suli és lenne időtök. Ez így komolytalan.

Viszont ha jól értem 1-2, vagy pár napja van ez, nem egy nagy ügy. Nem írtál kort, ami megint fontos infó lett volna, de valószínűleg fiatal, nem tudja hogy kéne ezt kezelnie, el van foglalva másokkal. Lehet az is, hogy ezt az egész kapcsolatosdit nem úgy látja, mint te. Rosszabb esetben másról is lehet szó, de felesleges a semmin agyalni nulla infóval.

Hagyd, úgysem tudsz csinálni semmit. Ha elkezdesz drámázni, csak nem válaszol és kész, aztán lehet ősszel se látod. A legközelebbi találkozásnál hozd majd fel, hogy nem értetted miért tűnt el ennyire, mintha nem is léteznél és ez rosszul esett.

Nem hiszem hogy kibírtok 2-3 hónapot külön, de majd valami lesz.

2022. júl. 7. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:

O 17 en 16

Amiota egyutt vagyunk minden heten latjuk egymast 4-5 nap.

Egy suliba jarunk.

2022. júl. 7. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj írni neki te, hátha amiatt végre eszébe jutsz. De tényleg picit éretlen viselkedés ez.
2022. júl. 7. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem ha a barátom azt mondaná, hogy egész nyáron nem akar találkozni velem mert neki programjai vannak, akkor szakítanék vele. Ha tényleg szeretsz valakit akkor pont, hogy minden idődet vele szeretnéd tölteni, és mindenképpen szorítasz helyet a naptáradban a találkozásnak, ennek eleve nem egy kényszeres dolognak kéne lennie, hogy "megpróbállak besűríteni valahova"...
2022. júl. 7. 23:47
 7/8 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el. Nem vagy fontos neki.
2022. júl. 8. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Hasonló volt velem, amikor 16 éves voltam és a srác nem igazán törődött velem annyit, hogy inkább velem töltsön minél több időt (külföldön lakott családjával, nyáron és télen jöttek haza és így is mindenki mással ment ide-oda). Ez anno nagyon jól esett, most így 6 évvel később persze már ilyen fejjel visszamenve dobnám és keresnék olyan embert, akit érdeklek és én vagyok a prioritása. Azóta szerencsére meg is találtam :) Remélem te is megtalálod ezt a bizonyos személyt az életedben! Jobbat érdemelsz, a nyarat pont párunkkal kellene tölteni, én mindenhova inkább párommal megyek, mint bárki mással. Nem is véletlenül.
2022. júl. 31. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!