Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg el kellene őt engednem?
A kapcsolatunk tönkre ment kb 2-3 hónapja megcsalt, 1 hónapig mással volt aztán amint szét mentek vissza jött hozzám és én vissza fogadtam.
Esküdött hogy nincs senkije csak engem akar és hogy rajtam kívül l nem ír mással én elhittem.
Lementem nem olyan rég náluk aludni és mikor aludt atnéztem a mobilját és hát találtam üzeneteket akikkel írt rajtam kívül.
Ugyanúgy ahogy velem kb.
Kérdőre vontam és azt mondta csak unalomból és hogy tetszett neki hogy több figyelmet kap.
Könyörgött a bocsánatomért és hogy még fog változni meg látom enis.
Tegnap láttam hogy akivel megcsalt azzal is írt kb pár napja (Mikozbe már velem volt) hogy vele akar lenni nem velem viszont a lány vissza utasította akkor ő csak ezért van most velem mert neki már nem kellett?
Egy ilyen ember tudd változni hogy jobb legyen a kapcsolatunk vagy ez már tényleg nem fog soha többet működni?
Hasznos tanácsokatra lenne szükségem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!