Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakinek azt mondod, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek azt mondod, hogy vele komolyabbat is el tudtàl volna képzelni, de csak visszakèrdez, hogy "igen?" De ezenkívül nem felel rà semmit, akkor ő nem érez irántad semmit, nem?

Figyelt kérdés
Köszi előre is!
2022. júl. 2. 01:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak kíváncsi értetlenül.
2022. júl. 2. 01:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Az is lehet...
2022. júl. 2. 01:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki a lány?
2022. júl. 2. 01:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Fiú.
2022. júl. 2. 01:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A válaszod nem egyértelmű.
2022. júl. 2. 02:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Az enyém?
2022. júl. 2. 02:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Ha csak annyit írsz hogy fiú, azt nem tudom kire kell érteni.

A kérdezőre? A kérdésre? A válasz adóra? Vagy hogy nem lány, hanem fiú, szóval hogy melegek vagytok? Értető ez bárhogyan is...

2022. júl. 2. 02:07
 8/14 A kérdező kommentje:
Èn vagyok a làny, ès ezt mondtam egy fiúnak, aki csak ennyit felelt. Aztán gyakorlatilag felszívódott...mire megkerestem őt, ès azt mondta, hogy nem tudja nekem megadni, amit szeretnèk, ès amit èrdemelnèk. Komoly kapcsolatot èrtett alatta, több együttöltött időt. (Nagyon elfoglalt a munkája miatt.) Persze mindenki azt mondja a környezetemben, hogy nem èrdekeltem őt, csak a szex miatt volt velem, de az is lehet, hogy csak önértékelési gondokkal küzd, mert erre utaló jelek is voltak.
2022. júl. 2. 02:19
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Uhh, hát ez így ebben a formában sajnálatos.

Szerintem ebben részéről a részéről a szexből kifújt a történet.

Nekem ha ilyet mondott volna valaha egy lány, kiugrottam volna a bőrömből az örömtől, és már is szintet léptünk volna. Bár én ehhez hasonló szituációban nem voltam, csak másban.

De szerintem nem kell túlmagyaráznom neked mert te is érted mi történik körülötted, csak megnyugvást keresel. Sajnos csak olyan van hogy összeszeded magad, és éled tovább az életed. Sajnálom a veled törtenteket.

2022. júl. 2. 02:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogd rá önértékelési gondokra azt, ha nem kellesz valakinek. Meg kell tanulnod kezelni az ilyet, nem homokba dugni a fejed és mindenfélét kitalálni, csak ne érezd úgy, hogy valaki nem téged akar.
2022. júl. 2. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!