Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha találtam egy lányt, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha találtam egy lányt, aki túlzottan mindig velem akar lenni (borderline?) akkor nem fog megunni, ha folyton kifejezem a szeretetem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Találtam egy olyan lányt, aki folyton igazolásra vár, hogy szeretem és folytonos törődésre vágyik különben úgy érzi nem szeretem vagy nem foglalkozok vele. Ez jó, mert én ilyenre vágytam, akinek én vagyok a mindene, viszont ha folyton kifejezem neki ezt és vele vagyok sok időt nem fog kiunni belőlem? Ettől tartok kissé.
2022. júl. 1. 09:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek őt ez igaz, de ezzel a személyiségtípussal már volt dolgom egyszer.
2022. júl. 1. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 1. 11:47
 3/3 October15 ***** válasza:
89%
Abból hogy tinicsajként funkcionál talán azért még nem kéne borderline-t diagnosztizálni. :D
2022. júl. 1. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!