Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha a sràc szivecskèzi a csaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a sràc szivecskèzi a csaj kèpèt, facebook-on, a másikra meg ölelős emojival reagál, lehet köztük valami?

Figyelt kérdés

Ha csak haverok lennének, nem ilyen emojikat használna, nem? Amit szivecskèzett, azon a csaj elég rövid ruhában van...

Köszi előre is!

2022. jún. 29. 23:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem jelent semmit. Nekem pl. volt már olyan, hogy olyan volt osztálytársam szivecskézte a képemet, akivel már évek óta nem találkoztam, és akkor sem beszélgettünk valami sokat. Ő szerintem mindenkinek beszivecskézi a képeit amúgy. De a lényeg, hogy ennyiből nem lehet semmire sem következtetni. Én például csak a közeli barátaim képeit szivecskézem be, akivel néha-néha beszélek csak, azét nem szoktam, de van aki meg mindenkinél szivecskézik, embere válogatja.
2022. jún. 30. 11:31
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, biztos bejön neki a csaj, meg elvileg szoktak egy körben is mozogni, de azèrt a szívet megölelő emoji, az többet is jelenthet, szerintem, nem?
2022. jún. 30. 12:46
 13/14 anonim ***** válasza:

12.:Szívesen! :)

Szerintem az értelme ugyanaz mint a szívecskéknek.Csak kitalálták hogy több mindenből lehessen választani,de a jelentése ugyanaz.

2022. jún. 30. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Igazából jelenthet is valamit meg nem is. Én is küldök olyannak akivel kifejezetten jóban vagyok baráti szinten, de olyannak is aki bejön nekem.

Értelemszerűen aki nem áll annyira közel hozzám annak max egy like megy.

De van olyan aki meg mindenre szívet nyom, valaki meg semmire. Emberfüggő.

2022. júl. 2. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!