Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell összejönni egy lánnyal?
Kezdj el vele beszélgetni. Bármiről...
Pl. ami érdekel róla. Mit szeret, milyen zenét, milyen tantárgyat, sportot.. aztán majd alakul a beszélgetés.
4. Egyaltalan nem kommunikáltok osztalyon belül??
Akar leckeről akar tanarokról... bármiről??
Szerintem az túl gyors lenne. Az is nehezít, hogy az osztály felének már kb szerelmet vallottam, de mindenki le se tojt
Nem igazán beszélünk, kb elkéri a házit, meg ilyenek.
Lehet, hogy csak beképzelem, de mintha küldözgetne jeleket. Néha azt veszek észre, hogy engem néz, az egyik németórán, ahol hiányzott a mellettem ülő (ezen az órán két padot ülünk körül, minden oldalról 2-2 ember), és odaült mellém, pedig egyél arrébb szokott ülni, és egymáshoz érintettük a pad alatt a lábainkat.
Nem tudom, hogy ezek jelek-e, vagy csak én képzelem be. Privátban is örömmel várom a segítséget.
Önmagában nem rossz, de ezek messze állnak bármilyen egyértelmű jeltől. Szerintem is azzal kezdjed, hogy többet beszélgetsz vele, megnézed, hogy reagál az érdeklődésedre. Ha ő is elkezd érdeklődni irántad, akkor jó úton vagy, de ha nem, akkor bukott ügy.
A jelekből azért nem lehet egyértelműen megmondani, hogy tetszel-e neki, mert annyira nem komolyak, hogy csak feléd mutassa ezeket. Ugyan fiú vagyok, de mikor szingli voltam, én is azt csináltam, hogy mindenki felé érdeklődtem, aki valamennyire nyitott volt rá, aztán vártam, hogy kinél jön be a dolog.
"odaült mellém, pedig egyél arrébb szokott ülni, és egymáshoz érintettük a pad alatt a lábainkat."
Haver ez k...ara EGYÉRTELMŰ JEL, hogy bejössz neki, szórakozásból nem érintgeti senki a lábát (bocsánatkérés nélkül, gondolom, nem kért elnézést, mert ha igen, akkor véletlen volt).
Ha ilyen lábérintős dolog megvolt, szerintem nyugodtan elhívhatod randizni pl. egy fagyizóba vagy hasonló. Ne halogasd nagyon, mert a legtöbb csaj nem bírja a hezitáló srácokat. Lépni kell minél hamarabb, ha ilyen jeleket ad, mint lábérintés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!