Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél olyan lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan lánnyal akinek a múltja nem a legszebb de állítólag megváltozott?

Figyelt kérdés
Nem szűz, nagyon sok palira rányomult, nagyon sok fiút követ instán, facebookon majdnem 2000 ezer ismerőse van, kb 4 kapcsolata volt. És nagyon sok fiúval beszélgetett. 16 éves a lány. Én lassan 17 éves fiú vagyok. Mi a véleményetek? Az ő elmondása szerint nagyon sajnálja a múltját és senkit nem csalna meg...
2020. júl. 29. 09:42
A kérdező szavazást indított:
Szóba sem állnék
Biztos nem járnék vele
Bíznék benne hogy megváltozott ezért adnék egy esélyt
36 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Az én múltam is olyan hogy elég sok random lányra ráírtam talizni akartam velük stb. De ő szerintem komolyabban gondolta az egészet.
2020. júl. 29. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Hát 16 évesen azért 4 kapcsolat elég combos. Bár gondolom, hogy inkább ilyen futókalandok voltak, mintsem rendes kapcsolat. Az okát nem kérdezted meg, hogy miért volt ilyen?
2020. júl. 29. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez egy bonyolult dolog és leginkább tőled függ.

Ha bejön neked és úgy gondolod hogy ér annyit, akkor adj neki egy esélyt. Egy második esély mindenkinek jár. Lehet hogy érte valami hatás ami miatt ebbe "menekült" aztán rájött hogy ez tényleg nincs jól.

Meg aztán azt mondják hogy ku***ból lesz a legjobb feleség.

Szerintem ha bejön neked érdemes lehet megpróbálni. Legrosszabb esetben nem jön össze. De legalább egyszer kétszer levarrhatod ha más nem.

2020. júl. 29. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.
2020. júl. 29. 11:30
 5/6 anonim válasza:
Szerintem a lányok nem erről híresek ebben a korban, főleg az ilyen útra tévedtek, hogy egyből egy fiú kedvéért megváltozzanak. Ha mégis azt látod rajta, hogy megváltozott és összejöttök, utána még nagyon könnyen visszaváltozhat szép lassan úgy hogy észre aem veszed.
2020. júl. 29. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:

figyelj teso mostani baratnom is ilyen volt nekem is sok kapcsolatom volt elotte meg is 1 eve egyutt vagyunk. szoval probald meg

18f

2020. júl. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!