Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell összejönni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell összejönni egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Még sose volt barátnőm, 16 éves vagyok. Hogyan kell csajozni? Van egy lány, aki tetszik, szerintem küldözget jeleket is, de nem tudom, hogy hogyan közeledjek felé. Ha valahol kettesben maradok vele, mit mondjak neki? Milyen indokkal menjek oda hozzá, szólítsam le?

2022. ápr. 11. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Az írottak alapján bejössz neki.

9-es jókat írt.

2022. máj. 9. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Első a megfigyelés

Második a kielemzés Jó / rossz tulajdonságok, mi az amiben magabiztos, mi az amiben kevésbé, mit kedvel, mit nem igazán.

Harmadik lépés ha meghoztad a döntésed a nylít színre lépés az első kettőt burkoltan tanácsos kivitelezni.

Nyílt szníre lépés szemezéssel, köszönéssel, ne haragudj, hogy megszólítalak de tundál segíteni ebben abban, lenne ötleted erre arra, érdekelne ez vagy az.

Nyilván olyan témára fókuszálsz a színre lépésednél ami a kielemzés során érdekes lehet számára.

Ha ő magabiztos, te próbálj elveszettnek tűnni, ha ő bizonytalan te próbálj határozott lenni és segítőkész

Negyedik lépés, figyelld meg a visszajelzéseit, hogyan fogadja a megszólításod, mit reagál stb, és ha megrekedne a kommunikáció akkor zárd le az aktuális szitut, és invitáld vissza, hogy legközelebb még beszélhetnénk stb de most mennem kell vagy ilyesmi.

Ötödik lépésként ismételgesd a harmadik lépéstől ameddig el nem jutsz odáig, hogy elmentek valahová kajálni, vagy más szabadidőt együtt tölteni és beszélgetni.

Hatodik lépésként már felhívhatod a szobádra vagy őhozzá és innentől már csak rajtad múlik mihez kezdesz vele!

Egy gyenge nem vagy ellenkezés ne tartson vissza soha, ha egy nő tényleg nem akarja az pofánvág vagy lerúg, na az az igazi nem :D

Hetedik lépés! Mindent bele és hozd ki magadból a legjobbat, hogy a csillárt is lerúgja és ne bírjon csak úgy elfelejteni! Akkor már sinen leszel!

2022. máj. 21. 00:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele, de ne
2022. máj. 21. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13as vagyok, elnyomtam valamit

Szóval, ne nyomulj fullasztóan, dicsérd meg, próbált gyakrabban megérinteni (visszafogottan), próbáld meg megismerni és hagyd, hogy ő is megismerhessen

2022. máj. 21. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!