Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Már nem azért, de ha egy csaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem azért, de ha egy csaj azt mondja nekem, hogy le se szar akkor miért nézi azt, hogy én mit csinálok?

Figyelt kérdés
Nem értem. Helyi járaton utaztunk sokszor munka végett és egyszer azzal “támadott”, hogy én mit csinálok a buszon. Hogy én lehajtott fejjel utaztam, közbe meg mobiloztam. Ez kb. azt jelenti, hogy őt kellett volna inkább néznem vagy mi? Ha nem érdeklem, akkor nem tökmindegy, hogy mit csinálok? Egyáltalán miért nézte meg, hogy én mit csinálok? Bocs, ha hülyén hangzik, nincs már jelentősége csak azért érdekelne egy logikus válasz erre az egészre.

2022. ápr. 19. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek sokszor nem logikusan viselkednek, nem tudsz mindent levezetni. Ez ugyanúgy igaz rád is.

Az esetedben lehet a lány valójában nem sz-r le, csak ezt mondja, hogy úgy érezd nehezen megkapható, vagy hogy ilyesmi képet adjon magáról (ez már elég ahhoz, hogy hagyja az ember a pcsába). Lehet az is, hogy tényleg teljesen lesz-r, viszont irritálja, hogy levegőnek nézed vagy nem kaparsz utána, ami szintén gyakori. Nincs köze hozzád, csak rengetegen önzőek.

Ha azt gondolod nem lehet köztetek semmi, játszadozik, nem megbízható vagy nem akarsz tőle semmit, akkor tegyél rá mit magyaráz, senkit nem érdekel. Utána se gondolkodj rajta, értelmetlen, inkább ismerkedj más lányokkal.

2022. ápr. 19. 15:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nos igen, millió magyar csinos fiatal csaj van rajta kívül. Olyat kell keresni, aki nem ellenzi a közeledésem és viszonozza is. :)
2022. ápr. 20. 08:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert olyan tipus, hogy se veled, se nélküled. a szíve mélyén szeret, de a fejében nem.
2022. máj. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!