Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég csináltam egy bulit a házunkban, ahol volt egy csaj akit régóta ismerek mindig is jóba voltunk?!
Figyelt kérdés
Mondtam hogy csinaljunk egy csoport képet ahol mindenki rakta van,na most a csaj oda ált mellém és a derekára tette a kezem az ő keze meg az enyémen volt?! Szóval még elvenni se tudtam volna?Nem igazán tudom hogy ezzel mit akart kifejezni vagy mire gondolt? Vàrom az ötleteket?2022. márc. 21. 08:35
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle? mi honnan tudnánk? Szerintem nem gondolatolvasó itt senki
3/7 anonim válasza:
A legelső és legegyszerűbb, hogy tetszel neki.
4/7 anonim válasza:
Több oka is lehet:
- tetszel neki,
- a pasiját így akarja féltékennyé tenni.
.
Szívesen tisztázom vele ezt a helyzetet, csak add meg elérhetőségét!
6/7 anonim válasza:
Tisztázd vele a helyzetet, de minél hamarabb, mert ha hetekig húzod, akkor azt fogja gondolni hogy tutyimutyi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!