Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfelejtsem az exem?
Mit tegyél? Mondjuk ne nézegesd a posztjait, meg hogy kikkel liveol, stb.
A másik opció, hogy nem viselkedsz ilyen hisztis csecsemőként, hanem megtanulod az érzéseidet a helyükön kezelni.
Őszintén?
Tudom, milyen ez az érzés.
De lesz majd más, aki a világot jelenti.
Ha szakított, akkor az mégsem lehetett annyira tökéletes számodra.
Próbáld el elfoglalni magad, még ha nehéz is. Sok szép dolog van a világon. :)
Ilyenkor mindig úgy érzed, hogy ő jelenti neked a világot, stb... de ha vége lett, akkor nem ő neked az igazi. Mindenki megtapasztalta már, hogy milyen érzés elveszíteni egy nagy szerelmet, de sajnos az élet ilyen.
Én régebben ilyenkor mindig szórakoztam, bulizni, kirándulni, edzeni jártam, a lényeg volt, hogy ne legyek otthon és ne legyek magányos, aztán egy idő után eszedbe se fog jutni. De ha nézegeted mit csinál, úgy nehéz túltenni magad valakin :)
De tudom. Én is megsirattam. De nem jöttem hisztizni gyakorira. Pár hónap, és túl leszel rajta, ha képes vagy fejlődésre. Nagyon rossz, tudom, de épp ezért nem nézegeted, mert nem tesz jót.
Én is azt rontottam el, hogy nem vertem ki a fejemből, reméltem fixálható, sőt még párszor le is feküdtünk, mert iszonyatos erős volt a vonzalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!