Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tinikori kapcsolatok többsége...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinikori kapcsolatok többsége komolytalan, gyerekes drámázás?

Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Van rá példa bőven. Ismerek olyanokat, akik több, mint 1 évig jártak, de szerintem soha életükben nem látták egymást meztelenül, és az együtt vannak sztori is csak addig tartott igazán, amíg meg lehetett mutatni, hogy nekik van kapcsolatuk. De van példa a másik végletre is, amikor mindkét fél tudja mit akar.

Általában nekem a komoly és komolytalan kapcsolatokban a legnagyobb mérce az általános beszédtémák. Nyilván tiniként, és a korai húszas években teljesen más dolgokról beszél két ember, mint harminc felé közelítve, és szerintem az az egészséges, hogyha egy pár az aktualitásoknál marad, és csak mértékkel terveznek előre. Ezalatt azt értem, hogy az eltelt időhöz képest reális kereteken belül. Tehát egy fél-1 éves kapcsolatban mondjuk egy nyári szünetet előre megtervezni, vagy úgy összességében 2-3 hónappal előre tervezést gondolom normálisnak, aztán ahogy telik az idő, lehet egyre nagyobb idő intervallumokra is tervezni. Azt meg abszolút nem tudom komolynak venni, amikor egy tini pár 2-3 hónap után már az ideális gyerek nevekről beszélget.

2022. jún. 27. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
Van sok komoly is.
2022. jún. 27. 19:17
 13/13 kokomfitty ***** válasza:
100%
A különböző életkorok sajátosságai hozzátartoznak az ember életéhez és irreleváns a komoly vagy komolytalan jelző. A probléma akkor van, ha valaki 30 éves korában gyerekre jellemző viselkedést mutat de az is, ha 10 évesen időskori attitüdöket jelenít meg.
2022. jún. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!