Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tinikori kapcsolatok többsége...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinikori kapcsolatok többsége komolytalan, gyerekes drámázás?

Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindig, mert lesznek komolyabb kapcsolatok is. De az én részemről semmi értelme, mivel 12-18 éves koráig még nem biztso, hogy tudja az ember mit akar. DE VANNAK KIVÉTELEK
2022. jún. 26. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Nekem igen az volt...de jobb is volt akkor, semmi téte nem volt a dolgoknak, csak a b..ás ment, szerelem, boldogság...ja meg azért az a k..va sok csalódás, amiken a mai énem csak nevetne.

Igen amúgy ami régen olyan komoly probléma volt egy kapcsolaton belül vagy szakítás stb...mára vicc kategória. 29f

2022. jún. 26. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Hú, szerintem igen :))))

De nyilván tinikoromban ha valaki ilyet mond, nagyon dühös lettem volna :))))

2022. jún. 26. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2022. jún. 26. 23:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első ilyen volt, aztán a másodiktól kezdve már minden oké volt. Az elsőnél megéltem azokat a végleteket, amiből tudtam tanulni.
2022. jún. 26. 23:53
 6/13 anonim válasza:
86%
Szerintem 17-18 előtt nagyon ritka, hogy valaki tudja mit is érez, úgyhogy a legtöbb valóban kis komolytalan kapcsolat, de tény, hogy vannak kivételek.
2022. jún. 26. 23:57
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy, sok a komoly kapcsolat is. Na meg a tini éra elég sok idő, szóval más egy kapcsolat 15 évesen, mint 19 évesen.
2022. jún. 27. 00:28
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Igen. Nincs komoly kapcsolat, egyetlen kapcsolat sem komoly ebben a korban, csak azt hiszij, hogy az ("örökre együtt, kicsim" stb...)
2022. jún. 27. 02:57
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Nekem két hosszú, komoly kapcsolatom volt tini koromban, mindkettőnél tudtam mit akarok, a második lett a férjem. Mos a 18 éves lányomnak is van egy három éves kapcsolata. Nem hisztiznek, nem drámáznak, szeretik egymást, jól megvannak, komolyan is gondolják. Persze vannak olyan is, akik csak pár hónapokat járkálnak egymással és az is csak huza vona, de én ismerek több tinit is komoly kapcsolattal
2022. jún. 27. 10:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez formálja a személyiséged egy részét. Nem fölösleges. De nagyon ritka, hogy egy tinikori kapcsolatból életreszóló legyen.
2022. jún. 27. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!