Van itt olyan nő aki komolytalan kapcsolatot létesítene egy harmincas éveit taposó szűz férfival, testi és lelki szükségleteink kölcsönös kielégítésére?
Részleteket privátban, ha lehet.
A külső bizonyos mértékig fontos számomra. Lehetsz 20-as, 30-as, 40-es.
Nem egyéjszakás kalandot keresek, nem keresek sablon kapcsolatot, nem akarok családot.
Jöhetnek az okoskodó kommentek. :D
Ne haragudj meg, de mit tudnal nyujtani egy nonek szuzen? Aki ebbe a kapcsolatba belemegy,az az elvezetert teszi…van mar tapasztalata tudja mit akar. Neked semmi sincsen, igy nem tudhatod…
Altalaban olyan ferfiakat keresnek,akik tapasztaltak,hiszen ok mar tudnak egyet s mast az agyban, illetve biztosan mukodokepes a dolog, mert a tapasztalataik reven nem fognak tobbet belelatni s akarni…
Eleg nagykepu kijelentes toled ez,h semmit se akarsz,mikozben valoszinuleg semmit se tapasztaltal meg.
Foleg a vege. A stilusod az,ami miatt eddig nem ment, es tovabbra se fog. Tipikus nagy szaj,mogotte semmi
1-es:
Amit írsz, hemzseg az ellentmondásoktól.
"olyan ferfiakat keresnek,akik tapasztaltak,hiszen ok mar tudnak egyet s mast az agyban"
Az agyban? Okéka :D
De pontosítás végett, talán elkerülte a figyelmedet, hogy nem szexkapcsolatot keresek.
Idézem:
"testi ÉS lelki szükségleteink kölcsönös kielégítésére"
Tehát baráti kapcsolatot keresek, alacsony elvárásokkal, mindenfajta nyomás nélkül. Nem tudom miért gondolná valaki, hogy ez nincsen összhangban azzal, hogy szűz vagyok.
4-es:
Jól megmondtad.
5-ös:
"a baratsagnak mi koze a testi kapcsolathoz? Akkor neked mit jelent a testi kapcsolat?"
Abból amit írtam, hogy következik logikailag, hogy szükségszerűen köze van hozzá? - függetlenül attól, hogy van-e hozzá köze.
Szükségszerűen nincs köze hozzá. A kérdező esetedben lenne hozzá köze.
Szvsz ha jól értem, kábé az a helyzet, hogy barátság extrákkal kapcsolat kerestetik. Amennyiben így van, ez talán érthetőbb és egyszerűbb megfogalmazás lett volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!