Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire lenne komolytalan egy srác, ha Messengeren hívna el randira?
Figyelt kérdés
Tehát ha szimpatikus a srác, és írásban elhív a tavaszi szünetben randizni, elmennétek? Nem lenne túl komolytalan? Főképp 16 évesek válaszát várom2022. ápr. 14. 12:10
1/23 anonim válasza:
Bocsánat, hogy idősebbként válaszolok, de szerintem ebben semmi komolytalan nincs. Ha már ismerjük egymást, simán mennék. (Akkor viszont nem, ha azt sem tudom, ki az, hanem egyszer csak rám ír messengeren, hogy randizni akar.)
2/23 Thispain válasza:
Ha barátok vagytok és szoktatok beszélni, nyugodtan felhívhatod.
Ellenkező esetben inkább írj neki!
3/23 A kérdező kommentje:
Osztálytársak vagyunk, szerintem kedvel, küld jeleket. Élőben akartam elhívni, de kicsit későn kapcsoltam, és hopp, már szünet is lett. Mivel nem fogunk egy hétig találkozni, nyilván csak írásban van lehetőségem. Várhatnék egy hetet, hogy személyesen hívjam el, de félek, hogy addig talál mást
2022. ápr. 14. 12:21
4/23 franciasrac válasza:
Pont 16 éves vagyok, szerintem nincsen baj ha jól ismerik egymást, az is lehet, hogy félénk a fiú és nem akar négyszemközt kérdezni
5/23 anonim válasza:
Ilyen körülmények között szerintem hívd el bátran. :)
6/23 anonim válasza:
Ha alapból ismerjük egymást akkor én is elmennék, nem tartanám komolytalannak. Eddig a legtöbben engem is messengeren hívtak el, sosem éreztem gáznak.
7/23 anonim válasza:
17 vagyok. Egyáltalán nem komolytalan, nyugodtan hívd el. Ha tetszel neki, akkor ki fog csattanni az örömtől, nemhogy komolytalannak tartson :)
8/23 anonim válasza:
Szerintem azért annyit megérdemel egy hölgy, hogy élőben hívják el.
16/F
9/23 anonim válasza:
Mivel még semmilyen formában nem hívtak sehova, nem zavarna.
16
10/23 A kérdező kommentje:
Ha elérhető, de nem nézi meg az üzenetem, akkor is érdeklem? Vagy miért nem nézi meg?
2022. ápr. 14. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!