Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a fiúk komolytalannak tartják az olyan lányokat, akik szeretnek One Direction-t hallgatni?
Egyáltalán nem gáz, legfeljebb aki annak mondja, elvégre mindenkinek szíve joga azt hallgatni, amit akar! Ha ez egy fiúnak szakítóok, akkor nem is szeretett igazán, lépj tovább, ne pazarold az időd ilyen kis komolytalan p#csökre! (Mert ilyen hozzáállással Ők a komolytalanok, nem Te!)
A világon mindigis megszokott dolog volt, hogy a tinilányok odavannak a fiúbandákért, ráadásul sok lány érzelmesebb típus is, tehát nem mindig a kemény zene játszik, el kell fogadni, ha szereti a csöpögősebb zenéket is, ráadásul megalakulásuk első pár évében nagyon népszerű volt a lányok körében itthon is a One Direction! Ne hagyd magad befolyásolni, akinek nem tetszik, annak mutass ajtót!
Nekem nyugodtan meg mondhatnád, mivel azt sem tudom kik ezek, nem is hallottam róluk :d
De amúgy a zenei ízlésnek nem kéne a párválasztást befolyásolni szerintem.
24vagyok.
Mondanád, hogy ezt a zenét hallgatod, az "oké"-n kívűl mást nem tudnék rá mondani, mert nem ismerem őket, nem hallgatom őket, nem hallottam róluk semmi számottevő dolgot. Szóval miért lenne ez szakítóok??
Amúgy a zenei ízlés abszolút nem az számomra. Volt olyan exem aki kifejezetten a zavaró zenéket szerette csak hallgatni, ami tényleg ilyen szutyok kaki zene, már persze ha azokat lehet zenének titulálni. Mutatott párat, nem jött be. De nem is zenét hallgattunk együtt. Filmek, sorozatok terén meg volt a közös nevező, ha lazulni akartunk maradtunk inkább ezeknél és nem a zenénél.
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz :)
És nem, nyilván nem akarnám ráerőltetni senkire, csupán arról van szó, hogyha esetleg rákérdez, hogy milyen zenét szeretek, akkor meg merjem-e mondani. Szóval nem szeretném sem elhallgatni, sem hazudni erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!