Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy a fiúk komolytal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a fiúk komolytalannak tartják az olyan lányokat, akik szeretnek One Direction-t hallgatni?

Figyelt kérdés
Nyilván nem néhány ember véleményére szeretném alapozni a dolgot, meg nem is befolyásolja ez, hogy imádom a bandát, de több korombeli 17-25 éves fiúval beszélgettem, és mind azt mondta, hogy ha lesz egyszer barátom, akkor ne mondjam meg neki, hogy szeretem a zenéjüket, mert az szakítóok. Ez tényleg ennyire durva lenne?
2022. jan. 30. 17:48
 1/8 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, legfeljebb aki annak mondja, elvégre mindenkinek szíve joga azt hallgatni, amit akar! Ha ez egy fiúnak szakítóok, akkor nem is szeretett igazán, lépj tovább, ne pazarold az időd ilyen kis komolytalan p#csökre! (Mert ilyen hozzáállással Ők a komolytalanok, nem Te!)

A világon mindigis megszokott dolog volt, hogy a tinilányok odavannak a fiúbandákért, ráadásul sok lány érzelmesebb típus is, tehát nem mindig a kemény zene játszik, el kell fogadni, ha szereti a csöpögősebb zenéket is, ráadásul megalakulásuk első pár évében nagyon népszerű volt a lányok körében itthon is a One Direction! Ne hagyd magad befolyásolni, akinek nem tetszik, annak mutass ajtót!

2022. jan. 30. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakítook , de biztos nem hallgatnám a csajjal. Max ha fülig szerelmes vagyok.
2022. jan. 30. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nyugodtan meg mondhatnád, mivel azt sem tudom kik ezek, nem is hallottam róluk :d

De amúgy a zenei ízlésnek nem kéne a párválasztást befolyásolni szerintem.

2022. jan. 30. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakító ok, csak ha nem akarja hallgatni akkor ne erőltesd. Én szeretem a BTS-t és attól még nem szakító ok, mert sok 12-13 éves hallgatja. Nincsen ezzel semmi. Amíg nem szidja, panaszkodik, ha igen dobd ki.
2022. jan. 30. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:

24vagyok.

Mondanád, hogy ezt a zenét hallgatod, az "oké"-n kívűl mást nem tudnék rá mondani, mert nem ismerem őket, nem hallgatom őket, nem hallottam róluk semmi számottevő dolgot. Szóval miért lenne ez szakítóok??

Amúgy a zenei ízlés abszolút nem az számomra. Volt olyan exem aki kifejezetten a zavaró zenéket szerette csak hallgatni, ami tényleg ilyen szutyok kaki zene, már persze ha azokat lehet zenének titulálni. Mutatott párat, nem jött be. De nem is zenét hallgattunk együtt. Filmek, sorozatok terén meg volt a közös nevező, ha lazulni akartunk maradtunk inkább ezeknél és nem a zenénél.

2022. jan. 30. 19:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz :)

És nem, nyilván nem akarnám ráerőltetni senkire, csupán arról van szó, hogyha esetleg rákérdez, hogy milyen zenét szeretek, akkor meg merjem-e mondani. Szóval nem szeretném sem elhallgatni, sem hazudni erről

2022. jan. 30. 21:29
 7/8 anonim válasza:
Kérdező, nagyon jól mondtad az utolsó mondatodban: nem kell hazudni , se titkolni. Ha komolyabb lesz, úgyis kiderül hogy mit vagy mit nem szeretsz. Ha neki nem jön be a banda, nem hallgatjátok együtt. Egyébként meg a zenei ízlés annyira egyéni, lehet hogy te meg az ő hadcore zenéit nem szeteted, és bumm mi van abból... mondd el nyugodtan, az is te vagy, ha emiatt nem beszél veled tovább, azt őt minősíti. Elvégre nem azt mondod hogy kenyérpirítós hadsereget építész, amik neonfénnyel fogják megrohamozni a plázát, miközben 1D számokat énekelnek...
2022. jan. 30. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha téged sem zavarna az én ízlésem, akkor oké, max. nem hallgatnánk együtt zenét.
2022. jan. 31. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!