Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek mennyire lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire lenne komolytalan egy srác, ha Messengeren hívna el randira?

Figyelt kérdés
Tehát ha szimpatikus a srác, és írásban elhív a tavaszi szünetben randizni, elmennétek? Nem lenne túl komolytalan? Főképp 16 évesek válaszát várom

2022. ápr. 14. 12:10
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igazából nem randira hívtam el, csak el szeretnék vele kezdeni beszélgetni. Ezt írtam: "Szia. Mit tervezel csinálni a szünetben?"
2022. ápr. 16. 14:00
 22/23 Thispain ***** válasza:
100%

Ha valakit, el akarsz hívni valahova, sose kertelj így!

Sose kérdezz rá a körülményekre, hogy helyette ítéld meg, a kérdéses dolog teljesíthető-e számára, vagy sem.

Ez anyukám egyik testvére(hívjuk Róbertnek) szerint tulajdonképpen bunkóság. Azzal a példával magyarázta el, amikor éppen nagymamámnál voltunk, és volt anyukám egy másik testvérének(Róza) az esküvője, és mindenki vagy sétált az étterem és a ház között, vagy autóval odavitték.

Anyukám egy 3. testvére(Kevin) megkérdezte Róbertet, hogy van-e náluk hely az autóban. Miután Róbert válaszolt, megkérdezte, hogy mehet-e velük.

Tulajdonképpen Róbert ilyenkor is mondhat nemet, azonban a döntési szabadsága szűkül, mert nem mondhat kifogásokat, ebből adódóan őszintének kell lennie, ami miatt könnyen lehet veszekedés [ezt én gondolom így, nem ő].

Róbert szerint az a helyes, ha valaki odamegy hozzá, és felteszi a kérdést: Ha jól tudom, te vezeted az egyik autót. Jöhetnék veletek?

Ha így teszi fel a kérdést, a kérés teljesíthetőségének megítélése Róbertnél marad, így a döntés szabadsága is.

Ha válasza után illik arra gondolni is szerintem, hogy az illető meggyőzze, tehát rávilágítson arra, miért fontos, hogy őt is vigye akár valaki helyett is. [Ezt szintén én gondolom így.]

2022. ápr. 16. 15:08
 23/23 Thispain ***** válasza:

Egy esetben elfogadható az ilyesfajta kertelés:

Ha az illetőt le akarod buktatni.

Gondolom nem ezt szeretnéd tenni a leendő randi partnereddel.

2022. ápr. 16. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!