Ha valaki foglalkoztat, érdekel, akkor az agy mindenképp azért küld vele kapcsolatos dolgokat, jeleket, mert ő van fejembe? Vagy ez egy jel, hogy erre induljak el? Komolytalan hozzászólok kimérjenek meg!
tévén rádión neten is veszed a jeleket?-az okosok azt fogják itt írni hogy skizo vagy :)
de amúgy tudom miről beszélsz :)
nincs ebben semmi fura.
mi a haverommal ezt csináltuk, megbeszéltük, h egymásra gondolunk, sokszor erősen, ha akarunk menni focizni a pályára, de annyi kikötés volt, h mielőtt mennénk kb 5 perc legyen a másikra gondolás ideje, h a másik fél biztos legyen a dolgában...és tudja h rá gondolsz, mert a tudatában motoszkálsz.
mindig egyszerre értünk ki a pályára, pedig ez még a 80as években volt, akkor még mobil sem volt.
csak a fura az volt, h ilyen gondolatküldések alkalmával, egyre többen megszaporodtak azok, akik csak úgy véletlen kedvet kaptak, h pont az adott időpontban kinézzenek a focipályára focizni...ekkor fejeztük be.
nálam ez nem működik :(
erősen gondoltam arra hogy a barátnőmmel összefussak a tescoba ma.. de nem volt ott. a harmadik barátnőm meg most este írta hogy találkozott vele a tescoba ma és mosolygott rá meg köszöntött pedig neki nem is szokott ..véletlenek..vagy lehet rosszul telepátiáztam mert időre nem gondoltam...
most hogy itt írtam erről a két barátnőmről mindkettő pont írt a facen :) az egyik üzit a másik játékfelkérést küldött.
most akkor gondolok a harnadikra is igaz az berágott rám mert nem hittem neki :(
Ezek véletlen események, amik azért tűnnek jeleknek, mert te jelentőséget tulajdonítasz nekik.
Találkozol rengeteg véletlen eseménnyel, ezek közül néhány véletlenül azzal kapcsolatos, akire gondolsz. Ez a néhány dolog tűnik fel neked, míg a többit szinte észre sem veszed. Ezért tűnik úgy (tévesen), hogy "jelekről" van szó. Tehát ez csak azt mutatja, hogy ő jár a fejedben. Ez ugyanaz a jelenség, amikor valaki mindig egy bizonyos számot "lát mindenhol".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!