Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok el tudnátok fogadni, megengednétek, ha ez lenne a fiú vágya?
Figyelt kérdés
Egy átlagos fiú vagyok, kb. minden olyat szeretek a lányokon, amit a többi srác, de van egy különleges vágyam. Nem tudom hogy mit szólna és benne lenne vajon a barátnőm, ha majd lesz kapcsolatom. A többi fiútól eltérően engem rendkívül izgat a lányok haja, főleg ha közelről nézhetem, beindít a szép haj látványa. Arról szoktam fantáziálni és arra vágyom, hogy a haját fésülgessem, érezhessem az illatát, puszilgassam és nyalogassam a haját (a feje tetején). Erről nem tehetek, de ilyen szexuális fantáziám is van. Ha erre vágyna a fiúd, mit szólnál, megengednéd neki, hogy megélje ezeket veled?2022. jún. 18. 17:17
11/17 anonim válasza:
Ezt te sem gondolod komolyan?
Itt sokan még a fülbenyalást és a lábujjak szopogatását is elutasítják.
12/17 anonim válasza:
A nyalogatáson kívül teljesen rendben van, a többit még imádnám is :) viszont a nyalogatást max nagyon ritkán hagynám, nem is rúl gusztusos, és utána moshatnám folyton a hajam, mert összetapad :D szóval azt nem, de a többit simán.
13/17 anonim válasza:
Nem fogadnám el, ha nyaldosná a hajam. Fésülésni fésülhet.
Meg talán szagolgatná a hajam.
Csak ne ezek legyenek a párkapcsolatban.
14/17 anonim válasza:
#11 mert ez rohadt gusztustalan
a hajammal való játék még okés, de hogy valaki a szájba vegye a lábamat
15/17 anonim válasza:
14.-re.
A tiédet lehet, hogy senki nem venné be, de pl. az övét, szerinted 100-ból hány szopkodná örömmel? [link]
16/17 anonim válasza:
#15 nyilván rögtön az én lábbam van baj, mert van egy gusztustalan fétised. Hidd el, szép és ápolt vagyok attól. Nem jön be ez avfétis. Hiddel 100-ból max te, meg egy-két beteg lábfétises szopkodna, akármilyen lábad.
17/17 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, nem. Olyan a hajam, mint Sámsonnak, abban van az "erőm". Ha a fiúm hozzáérne, letörném a kezét. Persze biztos vannak engedékenyebb lányok, csak én vagyok ilyen radikális haj témában. Mindenképp beszéld meg a barátnőddel a témát, és ha nagyon nem áll rá, akkor hanyagold. Bár ki tudja, lehet, valami újat mutatsz neki, és nagyon tetszeni fog a dolog számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!