Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha tetszene egy fiú, de lenne ez a furcsasága, akkor megengednétek neki?
Sok lánynak tetszem, mások intelligensnek mondanak, jól érzik magukat velem a barátaim, egy szóval könnyen lehet, hogy belém szeret egy lány. Nem is ezzel van a bajom.
Van egy furcsaságom, haj fétisem van. Nem tehetek róla, de ez van. Teljesen oda vagyok a lányok hajáért, de úgy, hogy izgat. Szinte a mániám. Szeretem fésülni a hajukat, de olyasmiket szeretnék kipróbálni még, amikhez nem tudom mit szólnának a lányok.
Konkrétan izgat, hogy egy lány szép haját szagoljam és nyalogassam. Ha a fiú, aki tetszik neked, szeretné a hajad szagolgatni és nyalni, megengednétek? Mennyire ciki ez a fétis? Mit gondoltok erről?
Kort és nemet is írjatok!
"Sok lánynak tetszem, mások intelligensnek mondanak, jól érzik magukat velem a barátaim, egy szóval könnyen lehet, hogy belém szeret egy lány. "
Azt kihagytad, hogy szerény is vagy, de még nem késő pótolni.
Hát, az hogy szereted fésülgetni a lányok haját az még nem olyan furcsa.
De a nyalogatás az már elég fura.
Én kifejezetten szeretem ha birizgálják a hajam :D
Szeretem ha megfésülnek, simogatnak, csak játszanak a hajammal vagy esetleg kezdenek vele valamit (elég hosszú hajam van úgyhogy gyakorlatilag végtelen lehetőséget ad mindenféle fonásra meg ilyesmi).
A nyalogatás elég fura, de nem ez a legfurább dolog a világon úgyhogy szerintem néha-néha még az is beleférne. Szigorúan csak otthon, utcán vagy máshol nem, és nem állandóan mert azon kiakadnék. De csak óvatosan a hajammal mert én magam is nagyon szeretem :D. De ezen kívűl szerintem oké :)
16/L
Kedves kérdező, még te sem közölted nemed és életkorod...
Miért nem köszönöd meg a többi választ, csak az utolsót ?
,,Mennyire ciki ez a fétis ? Mit gondoltok erről? ,,
Felteszed a kérdést, a válasz nem tetszik, tehát meg sem köszönöd... (,,mennyire ciki,, <--- hát ennyire)
Ha meg valójában nem is a normális reakciókra vagy kíváncsi a hajszhopkodásról, akkor csak azért tetted fel a kérdést, hogy agyba főbe dicsérd magad ?!
Furcsa... itt nem sokan tartanak intelligensnek.
De megpróbálok együtt érezni veled ;)
Vegyél egy lovat ;) Annak is van haja, lehet fonogatni, erotikusan beletúrkálni, sőt, még szhopkodni is... akár más részét is, ha esetleg kialakulna egy másik fétised ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!