Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak?
A lányom 15 éves a barátja 21. Valamelyik nap megkérdezte, hogy aludhatna-e a barátjánál. Mondtam neki, hogy ezt még át kell gondolnom.
6 hónapja vannak együtt. Amikor elmondta, hogy ennyi idős fiúval jött össze, nem örültem neki, de amikor bemutatta, rájöttem, hogy rendes gyerek. Attól függetlenül, hogy megbízhatónak tartom, nem tudom mi lenne a helyes döntés. Megtiltani sosem szoktam neki semmit, szerintem felesleges. Vezessem rá, hogy még korai lenne? Vagy engedjem meg? Nem tudok róla, hogy lefeküdtek volna már, de azért fél év, az fél év.
Nektek mi a véleményetek erről?
Elbeszélgetnék vele. Mindenről.
Ha a felvilágosítás már nem téma, megemlíteném, hogy az ilyen korú fiúk általában csak arra hajtanak, úgyhogy ne legyen meglepve, ha 1-2 hónapon belül dobva lesz. Megemlíteném, hogy terhesség esetén mi az álláspontom. Ha korainak gondolom-nem örülök az ötletnek, azt is megmondanám. Aztán tegye, amit jónak lát.
Szerintem tök ciki lenne neki, ha a barátnő szülei akarnának erről beszélni. Mindenkinek van saját apja, anyja.
Mégis, mit mondanál? Meg ne dugd a lányomat! ?
Engedd, es remelem tudja, hogy kell vedekezni.
Te is voltal szerelmes tinikorban, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!