Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen nagyképűek a...?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagyképűek a...?

Figyelt kérdés

Miért ilyen nagyképűek a lányok?

Suliba próbáltam ismerkedni lányokkal, de olyan lekezelően viselkednek meg nagyon nagyképűek velem...

17 éves vagyok normális jó tanuló, nem dohányzom stb...

De nem vagyok csúnya sem mert mondták már régebben hogy helyes vagyok stb... ( ne értsétek félre nem vagyok elszálva magamtól csak nem vagyok nyomi)

Megvan bennem minden jó

belső tulajdonság.

2022. jún. 7. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyik lány bunkó, ne általánosíts.
2022. jún. 7. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Próbálj nálad minimum 2 évvel fiatalabbakkal ismerkedni. A lányok mindig idősebb pasikhoz vonzódnak. A kilencedikeseknél még simán lehet esélyed. Ők amúgy is arra vágynak, hogy minél jobban beilleszkedjenek. Legalábbis én úgy tapasztaltam, hogy nekünk örültek, amikor közeledtünk hozzájuk a te korodban.
2022. jún. 7. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Igen általában azok, mert szarrá vannak dicsérve, a legretkesebb szarnak is 5 en udvarolnak...nem kell őket különlegesen kezelni, nem érnek annyit mint ahogy elő adják magukat...vannak normálisabb lányok is, idővel találsz majd olyant, észre veszed őket, nem ezeket a tömeg k..ákat kell hajszolni.
2022. jún. 7. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányok külseje nagyon sok mindent elmond, így pl könnyű kiszűrni hogy ki a sportoló, ki a művészlélek stb... ha tálálsz egy olyan lányt akivel szerinted így külső alapján hasonló a hobbitok vele kezdj el ismerkedni. Ha kedvesen mész oda hozzá és a hobbijáról kezdtek el beszélgetni akkor nem fog bunkón hozzád állni. (legroszabb esetben elküld de ha rendes vagy hozzá valószínűleg ő is az lesz) Ha meg nem is jönne össze ez az egész még lehet akkor is találnál egy nagyon jó barátot
2022. jún. 7. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Mert mindig a műanyag cicákra hajtotok, és mivel nekik már van egy 90 éves sugár dédijük 90 milliárddal a bakban, persze hogy lekezelőek veled.
2022. jún. 8. 00:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Alig 2 évvel vagyok idősebb, de mint mindig mindenkitől tőled is megkérdezem. Miért pont veled érné meg nekik összejönni? Jól tanulni, nem dohányozni és kedvesnek lenni bárki tud. Hiszen ugyan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezhet a szomszéd pasi is vagy a tanárjuk is. Ez nem tesz különlegessé senkit.

El tudod adni magad, mint pasi, férfi, kapcsolat jelölt? Tudsz úgy viselkedni egy lánnyal, hogy egyértelmű legyen számára, hogy neked csak ő kell? Magadra féefiként tekintesz? Letisztáztad magadban a férfi-női szerepeket? Mit vársz egy nőtől és cserébe mit tudsz nyújtani?

A kérdésed alapján egy önbizalomhiányos kisfiú vagy, aki jelenleg utálja a nőket, mert nem veszik észre. Ez nem férfias, hanem szánalmas. Semennyire nem vonzó egyik nő számára sem az, hogy néhány nő viselkedését ennyire képes vagy magadra venni. A nő még mindig nem jár, hanem ki kell érdemelni. Ugyanígy fordítva. A férfi sem jár, hanem ki kell érdemelni.

2022. jún. 8. 08:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyképűek. Mármint vannak nagyképű lányok de velük nem érdemes foglalkozni, ha neked ez nem jön be. Meg az is lehet, hogy valamit rosszul csináltál.
2022. jún. 8. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem jönnek be a lányok, akkor pasizz!
2022. jún. 8. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!