Miért ilyen nagyképűek a lányok?
Figyelt kérdés
A tinilányok nagyrésze beképzelt, nagyképű, másokat lenéző, megalázó. Annyira idegesítőek, komolyan mondom agyf@szt kapok már tőlük. Abban biztos vagyok hogy nem mindenhol van ez. Persze mindenhol vannak ilyen emberek, de hogy a legtöbb ilyen legyen.. gáz. Miért ennyire beképzeltek, mirefel van ekkora pofájuk? És már nem azé' de akkora ribizlik hogy nacsak..#tiniribizlik
2022. febr. 8. 10:32
1/12 anonim válasza:
Aki nem dug veled az beképzelt és ribizli?
3/12 anonim válasza:
Pont azért, amiért a fiúk meg bunkók, apuci pénzével menőznek és a lányokat darabszámra mérik és tárgyként kezelik. Az ilyenekkel még a legnyájasabb lányból is ki lehet hozni ezt az énjét. A normális fiúkkal a lányok is normálisak.
Gondolj bele mindkét fél részéről: az oké, hogy nem akarsz együtt enni egy általad leírt lánnyal, de általában a lányoknak is van némi elvárása a másik fél felé.
4/12 anonim válasza:
Sok fiatal lány ilyen, túlértékelik magukat, mintha aranyból lenne a puncijuk. Majd pár év múlva rájönnek, h 18 évesen könnyű szépnek lenni.
5/12 anonim válasza:
Azért mert náluk a szépség fontosabb mint az észbeli megnyílvánulás. Van olyan nő is amelyiknek csak abból áll egy hétköznap, hogy milyen meztelen. Hiába látszik minden aranynak, néha műanyag. Sőt valamelyik annyirán titkosított mint a távirat. De annyirán bírom amikor nem veszik magukat észre! És akkor még valamikor az ember kiszemelt válik, azt rájönn, hogy csak feleslegesen csinálja. Figyelj meg kell tanulnod nekik engedni, mert avval mert egy nőnek nem engednek a saját elveikből. Manapság nem tudjuk a változtatásokat miért csinálja ezt, miért csinálja azt. Bevallom őszintén engem nem zavar. Valószínűleg aki többet tapasztal lányban valószínűleg már nem fog fel semmit meglepetés szerűen . Hidd el nem mindegyik kényem kedve. De ők is ugyanígy vannak velünk. A késztetés akarják kihúzni az emberből, aztán csak kavarodás okozzanak . Hidd el manapság egyesek nagyon ráindulatosak, de néha még maguk sem tudják eldönteni milyenek legyenek.Manapság az a nyerő náluk, akin jót röhögnek, mert tudják előtte húzni a madzagot. Az ember mindig a saját érzelmeit keresi belülről. Manapság nem szereti egyik nő sem, ha egy hapek nem kínált.xD Én már kaptam olyan pofonokat, amiért nem érdemes visstafordulni. Néha okosabbak mint azt gondolná az ember.
6/12 anonim válasza:
Mindegyik olyan amilyen, mint amilyenek olyan. Figyelj manapság nem kényszer által vezérelhető. Figyelj rajtam röhögnének én megérteném. Na jó de vannak azok, akik meg szídnak közben. Meg elmondanak mindennek. Ezeket is hagyja az ember, inkább egy nő ártson nekem. Egyébként én csíptem, amikor pofoztak, mert nálam direkt erre ment ki a játék. Én nagyon örültem neki, hogy ezért fárasztja magát.
7/12 anonim válasza:
Fiúk nagy része se különb. 4-essel messzemenően egyetértek srácként. Nem kell bemutatni a tini fiúk döntő részét sem. Fiú, lány, mindegy. Fel kéne pofozni nagyrészüket, a tanárok dolga lenne, csak nekik már nem lehet, mint a szocializmusban. Akkor még EMBEREKET nevelt ki a társadalom, ma már többség a torz, degradált, életképtelen egyén.
8/12 anonim válasza:
Szerintem engedélyezni kéne az inceleknek, hogy gyakrabban írhassanak ki kérdést. Még nincs elárasztva elég incel picsogással a gyik.
9/12 anonim válasza:
És mi az oka ennek? A mai szülők, kedveseim! Akik már nem tudják hogy mi a nevelés. A szülők a hibásak. Mert már nem rendes házasságban élnek, eleve nem is törekedtek a normális életre kamaszként sem – itt az eredménye. A másik ok a magyar jogrend. Hogy nem lehet jogilag büntetni a szülőkkel szembe szálló lébecolást + a liberális elvű szülői viselkedést! A tanárok keze meg van köztve. 10-14 éves kor között ha pár nyaklevessel kiesne a padból a nagy pofájával, akkor a gimnáziumi éveire érett emberré válna és lehetne vele mit kezdeni. TISZTELET a kivételnek, csak már kevés van. Főleg Budapesten.
10/12 anonim válasza:
10# ez nem incelség, ez tény h sok fiatal lánynak torzul a személyisége mivel kb minden férfi meg akarja dugni őket. Persze vannak kivételek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!