Miért vannak megbélyegezve az átlagnál szebb lányok hogy nagyképüek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 16:49
1/14 anonim válasza:
Azért megy nagy képfelbontás mellett is szebbek az átlagnál.
2/14 anonim válasza:
#1 Értem én, de ez most nem volt olyan jó. :(
3/14 anonim válasza:
Ha egyszer nagyképűek akkor nagyképűek. Kivételek persze vannak:) Különben csúnyában is van nagyképű, de még hogy...
4/14 anonim válasza:
Mert javarészük az is. Visszaélnek szimplán a fizikai adottságaikkal. DE: TISZTELET A KIVÉTELEKNEK.
5/14 anonim válasza:
Mert ha valkinek van mire büszkének lennie miért ne lenne az? Persze vannak akik nem is tudják magukról, hát ők meg nem nagyképűek. És olyanok is vannak akik rondák, de úgy gondolják hogy szépek, mert mondjuk még kamaszkorukban azok voltak.. Ez már csak így van.
6/14 anonim válasza:
Mert sok az és az ember meg szeret altalanositani.
7/14 anonim válasza:
Mert többnyire azok és valljuk be, van nekik mire nagyképűnek lenni, hiszen könnyedén elérik azt amit akarnak.
Nem sok magányos gyönyörű lány van akármilyen is a stílusa.
8/14 anonim válasza:
Amiért a politikusok azzal hogy lopnak és csalnak.
Van a feltűnő % aki a legjobban ott van a figyelem központjában. A többi hiába normális is és szép is...
Amúgy én ismerek normális, erkölcsös ,gyönyörű, kedves és közvetlen nőt. Persze a pasiját is ismerem...
A jó példából kevés van és ők is mind foglaltak.
10/14 anonim válasza:
Mert az átlagnál szebb lányok, tudják magukról, hogy azok. Köztük vannak az álszerények (akik az emberek szerint nem nagyképűek) és azok akik felvállalják, hogy tisztában vannak vele (őket gondolják nagyképűnek). 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!