Mikor alakulhatott ki az a mondás, hogy "Ha a fiú csak egy fokkal szebb az ördögnél, akkor könnyen találhat magának barátnőt. ", mert szerintem ez már régóta nagyon nem így van? (bővebben lent)
Nekem az a tippem, hogy ezt talán még a II. világháború után kezdhették el mondogatni, mikor rengeteg férfi halt meg a csatákban és több lehetett a fiatal nő, mint férfi.
A lányoknak ennél már jóval nagyobb igényeik vannak, fontos nekik a külső, az anyagiakról már nem is beszélve.
Biztos vagyok benne, hogy azért nem volt még 32 éves létemre barátnőm, mert nem tetszem a lányoknak (az ördögnél talán nem csak egy fokkal vagyok szebb, de akkor sem tetszem nekik).
A mai hölgyek túl sokat járnak a Nemzetibe és meg vannak győződve róla, hogy Lucifer úgy néz ki, mint az Alföldi.
Egyébként a viccet félretéve régen az volt az érték, ha becsületes, dolgos, szeretetreméltó férfi voltál, aki el tudta tartani a családját. Ma az az érték a nők szemében, ha hivalkodó, kihaénnem bunkó vagy, aki az idejének a 90 százalékát fehérjezabálással, vagy tükör előtt pózolással tölti. Az, hogy tudnál szeretni, hogy becsületes vagy, hogy jó állásod van, hogy családcentrikus vagy a kutyát nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!