Miért ennyire nagyképűek a mai lányok?
Elmondom hogy miért.
Ezek az emberek soha nem dolgoztak semmiért. A szülők ellátták őket minden szarral és emiatt azt hiszik hogy ők vannak a világ középpontjában.
(saját tapasztalat: Voltam dolgozni xy cégnél. Volt egy srác akinek a faterja valami fejes lehetett. Kb semmit nem csinált mondva hogy az ő apja itt mekkora valaki. Én lehúztam a munkaidőt termeléssel az meg azon volt hogy tudja elbliccelni a munkát.)
Egyre nehezebb jó társra találni!
Ja és a legtöbb fiú azért bunkó(bár 31 fős gépész osztájba járok közülük egy se bunkó)mint a lányok.Kiemelkedő rangban érzik magukat.Társadalmi elnyomás hatására felveszik az emberek öntudatlanul egymás szokásait.Ha megfigyeled a kocsmai törzseket hiába nem ismerik egymást akkor is átvesznek pár szokást egymástol.
Fáj, hogy nem pirulós, önbizalom hiányos csibék? Ugyan a legtöbb esetben szó sincs igazi önbizalomról, csak egy szép álarcról, aki nem képes mit kezdeni az ilyen emberekkel, húzzon a közelükből. Akarat gyenge vagy és nem látsz keresztül rajtuk... keresed a könnyű munkát, melyiket lehet előbb rábírni, hogy a farkadon pörögjön (most nyilván erősen túlzok, de vagy benne igazság).
Miért nagyképűek? Mert megtehetik. Joguk, végülis, van hozzá. Ki vagy te, én vagy ő, hogy megmondd/jam/ja másnak, mit kéne, szabadna, ILLENE tennie?
Nem szeretem az ilyen nyafka heterókat (főleg férfiakat, de hű, a lányok sem semmik). Brrr kiráz tőletek a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!