Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ennyire nagyképűek a...

Miért ennyire nagyképűek a mai lányok?

Figyelt kérdés
tisztelet a kivételnek,de a legtöbb lány aki már kicsit szép,olyan szinten elvan szállva magától,hogy az már fáj.
2015. jan. 17. 10:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Igen ezt én is észrevettem. Nagyon sokra vannak magukkal. Ehhez pedig semmi nőiesség nem társul sajnos.
2015. jan. 17. 10:13
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
Miért ilyen bunkók a mai srácok?
2015. jan. 17. 10:13
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Elmondom hogy miért.

Ezek az emberek soha nem dolgoztak semmiért. A szülők ellátták őket minden szarral és emiatt azt hiszik hogy ők vannak a világ középpontjában.

(saját tapasztalat: Voltam dolgozni xy cégnél. Volt egy srác akinek a faterja valami fejes lehetett. Kb semmit nem csinált mondva hogy az ő apja itt mekkora valaki. Én lehúztam a munkaidőt termeléssel az meg azon volt hogy tudja elbliccelni a munkát.)

2015. jan. 17. 10:17
 4/15 A kérdező kommentje:
azt nem tudom,én hetero férfi vagyok.. tudom,hogy vannak gyökerek,akik ocsmány dolgokat írnak. de én ha tetszik valaki normális hangnemben írok,bemutatkozok,leírom,hogy szeretném megismerni,és olyan szövegeket írnak,hogy már fáj. bocsika esélytelen... meg hasonlók,van olyan aki arra se képes,hogy egy köszönömöt írjon vagy akármi. tudom,hogy nem lehetek mindenkinek szipmi,de nekem ha ír valaki facen,vagy akárhol megtisztelem annyival,hogy válaszolok,de ezek a mai pláza cicák,meg egoista csajok már hozzászoktak sajnos a sok dicsérethez,és ezért is lehetnek ilyenek.
2015. jan. 17. 10:18
 5/15 A kérdező kommentje:
szimpi*
2015. jan. 17. 10:19
 6/15 anonim válasza:

Egyre nehezebb jó társra találni!

Ja és a legtöbb fiú azért bunkó(bár 31 fős gépész osztájba járok közülük egy se bunkó)mint a lányok.Kiemelkedő rangban érzik magukat.Társadalmi elnyomás hatására felveszik az emberek öntudatlanul egymás szokásait.Ha megfigyeled a kocsmai törzseket hiába nem ismerik egymást akkor is átvesznek pár szokást egymástol.

2015. jan. 17. 10:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá gépészek.
2015. jan. 17. 10:36
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

Fáj, hogy nem pirulós, önbizalom hiányos csibék? Ugyan a legtöbb esetben szó sincs igazi önbizalomról, csak egy szép álarcról, aki nem képes mit kezdeni az ilyen emberekkel, húzzon a közelükből. Akarat gyenge vagy és nem látsz keresztül rajtuk... keresed a könnyű munkát, melyiket lehet előbb rábírni, hogy a farkadon pörögjön (most nyilván erősen túlzok, de vagy benne igazság).

Miért nagyképűek? Mert megtehetik. Joguk, végülis, van hozzá. Ki vagy te, én vagy ő, hogy megmondd/jam/ja másnak, mit kéne, szabadna, ILLENE tennie?

Nem szeretem az ilyen nyafka heterókat (főleg férfiakat, de hű, a lányok sem semmik). Brrr kiráz tőletek a hideg.

2015. jan. 17. 11:10
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
A másik pedig, hogy nem tartoznak neked semmivel. Sem egy hellóval, sem egy köszönömmel. Nem. Haha, micsoda? Mit képzelsz magadról?
2015. jan. 17. 11:13
 10/15 A kérdező kommentje:
te is csak újabb példa vagy rá,köszönjük Emese! :D
2015. jan. 17. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!