Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ennyire nagyképűek a...

Miért ennyire nagyképűek a mai lányok?

Figyelt kérdés
tisztelet a kivételnek,de a legtöbb lány aki már kicsit szép,olyan szinten elvan szállva magától,hogy az már fáj.
2015. jan. 17. 10:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló annyira buta,és ostoba,hogy már fáj.. szerintem jóval több korrekt férfi van a mai világban,mint nő. nem akarok általánosítani persze,de már a kedves utolsó válaszoló megtette. nem hinném,hogy én azért írok valakinek,hogy a farkamon pörögjön. hanem mert mondjuk tetszik a bemutatkozása,szimpatikus nekem vagy akármi. itt alapvetően az a baj,hogy az 5 éves kisgyerekeket is tiszteletre udvariasságra nevelik,a sok nő meg nem ismeri ezeket a kifejezéseket. Nem várom el,hogy minden nő aki megtetszik,csak a nagyképűséget nem szeretem,mert hiába csillog villog valaki kívülről,ha emberileg egy nulla! van is egy mondás. "a szép nők is büdöset szarnak!" lehet ez túlzás,de van benne valami,semmivel se különbek,mint más emberek,ennyi.
2015. jan. 17. 11:56
 12/15 A kérdező kommentje:
ha figyelmesen olvastad volna Madame,akkor láthattad volna,hogy leírtam tisztelet a kivételnek.. talán a média is az oka.. mindenhol ezek a szenny műsorok mennek celebekről,és mindenki egyformán néz ki. mindenki olyan hajat akar mint a sztároknak,meg kinézetet. de mindegy valahol biztos vannak még tisztességes aggyal rendelkező lányok.
2015. jan. 17. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha én nagyképűen viselkedem, az azért van, mert erőt akarok mutatni. Védekező mechanizmus. Avagy: "engem férfi nem bánt". Ha azt mutatom, hogy lepereg, akkor ő nem győzhet le. Megijed tőlem, visszább vesz az arcából. De én alapvetően kedves vagyok, általában azért imádnak a férfiak, de valahogy védekezni kell a szívtörőkkel szemben.
2015. jan. 17. 12:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem most kell elővenned a jobb modorodat, hé. Ráadásul most is általánosítasz (vagy nem veszed észre...?).

Nem csak a média az oka, a kérdésedre válaszolva. Hanem a nevelés - ki mit hoz otthonról. Tudniillik a legtöbb gyerek szeretne a szüleire hasonlítani (vagy nagyon nem), és ha már ott "bajok" vannak, aligha lehet "javítani". A legtöbb műsor akár elrettentő is lehet, valaki csak a garantált röhögőgörcs miatt nézi, valaki tudományosan közelítei meg a dolgot, megint mások találnak maguknak 1-1 karaktert, akivel vagy azonosulni tudnak, vagy van egy valami, amiben hasonlítani akarnak hozzájuk. Ez nem feltétlenül rossz - ugyanis nincs olyan hogy rossz/jó viselkedés. Nincs olyan, hogy "normális". Neked ez nem fér bele, másnak igen. De attól, hogy neked valami nem tetszik és/vagy nem tudsz vele mit kezdeni, nem lesz rossz.

Talán az is érdekes plusz infó ide, hogy anno azokat ócsárolták, akik könyvet merészeltek olvasni. Heh.

2015. jan. 17. 12:16
 15/15 anonim válasza:
54%
Én a kérdezőnek adok igazat. Annyira elkorcsosúlt a mai világ mind két nem részéről. Egy ördögi kör az egész. Vannak a jóképü, izmos, divatos fiúk, akiknek qrva nagy a pofája, semmi haszna csak piál meg bulizik a lányok egy-egy éjszakára kellenek nekik. De az a baj hogy a lányok meg az ilyen pasikra hajtanak. Utána meg sírnak, hogy csak arra kellettek, meg kihasználták őket. A normális fiú, aki tenyleg jól bán a lányokkal, többre kell mint szex, illetve hosszú kapcsolatra képesek ezeket nem keresik a lányok. De azért sírnak, hogy nincs normális pasi... A mai lányok 80%-ka csak a divatosan öltözött izmos páwás nagypofáju senkiket keresik. Az aki meg normális, de nem bódol be ennek a szenny világnak és próbál egyéniség lenni, azt le se szarják. Persze vannak a lányok között is kivételek,de az nagy ritka. Ez az előző lány is itt teszi magát. Arra vár hogy kinyalják a valagát. Egy kapcsolathoz ketten kellenek. Az már régen gáz ha csak az egyik fél tesz a kapcsolatért, a másik pedig csak ül a seggén és szinte még csak visszajelzést se kap. Én azt javaslom, hogy ítélkezz külső alapján. Az árúl el a legtöbbet egy ember személyiségéről. Ha azt látod, hogy van rajta 5kg smink, feltünően ki van rakva a melle, riszálja magát, vihorászik, csili-vili rucija van, drága telefonja, ékszerek, és nagyképü páwákkal beszélget, akkor azokat már eleve kerüld. Inkább az igényesebbekkel foglalkozz. Mármint aki nem úgy néz ki, mint a másim 20 csaj, hanem van stílusa, aranyos és érettebb. Sajnos ez kella mai világban. Mert a normális fiú nagyon nagyon nehezen talál normális hozzá illő lányt. Ha meg csak arra kellene egy csaj, akkor menj el egy buliba, ott csak olyanokat talalsz akik egy két alkalomra jók.
2015. jan. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!