Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet találni olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni olyan fiúkat, akik okosak, inteligensek, normálisak és nem nagyképűek?

Figyelt kérdés

Szeretnek valakit, akivel hosszútávra tervezhetnék és tényleg társnak mondhatnám, de rájöttem hogy manapság ez nagyon nehéz, mert rengeteg rosszindulatú ember van.

Szerintetek melyik helyek a legalkalmasabbak egy ilyen célokkal rendelkező lány számára ismerkedés terén? :)

2017. márc. 18. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezzel küzdök én is csak én lányt keresek ilyen tulajdonságokkal.
2017. márc. 18. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok hely van, de ez még egy dolog ha mondok neked 1-2 helyet ahol kereshetsz rendes fiúkat, mert a rendesség nem ettől dől el.

Egy könyvtárban is vannak perverz Machiavellik stb;

De egy gyári melós srác is lehet a legrendesebbek közül az egyik.

Én inkább azt javaslom, hogy amiket itt leírsz, ezentúl ismerkedésnél vedd elő korábban és ne a sokadik randin kérdezz rá a másik fél szándékaira.

2017. márc. 18. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Én pont ilyen lányra vágynék csak olyan nehéz találni :/
2017. márc. 18. 21:36
 4/7 ??????: ***** válasza:
rámtaláltál :D
2017. márc. 19. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:
A lenyeg hogy nem vagy nagykepu :D
2017. márc. 19. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt mondják a Föld minden sarkában akad ilyen pasi...kár hogy a Föld gömbölyű...xd
2017. márc. 19. 13:53
 7/7 Kis Sárkány69 válasza:
Hát mindenhol. Akárhol találhatsz ilyen fiúkat. Én sem vagyok nagyképű, sőt, jófejnek tartanak sokan,de ez mellékes. Próbálj jelölgetni embereket a közösségi oldalakon, kereshetsz itt is embereket, vagy csak kimeész az utcára és 90% hogy találsz valakit. Sok sikert, remélem segíthettem. :)
2017. márc. 19. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!