jaa bocsii, lemaradt:
"Csomó élményünk volt együtt mostanában: érettségi after, biliárd, meccsnézés, strand. Egyébként a szilvesztert is együtt töltöttük. Hétfőn pedig Balatonra fogunk menni. Ezek maradandó élmények, amik összekovácsoltak minket. Szerintem a Balaton is nagyon jó lesz, mert hát nyílván az lesz. :D Ráadásul legjobb barátom is lett. Ráadásul a barátom (párom) is a baráti köröm része, mert elég gyakran velünk tart. Balatonra is jönni fog, utána még egyébként ketten is fogunk Balatonozni. :D Tudom, hogy most úgymond "szétválnak útjaink" a barátaimmal az iskola miatt, de biztos vagyok benne, hogy csomó közös programunk lesz még együtt. :') És nyílván új embereket fogunk megismerni, ami szerintem nagyon jó. Oszt majd egyesítjük a szerzett barátokat, vagynemtudoooom de komolyan nem akarom őket elveszíteni, és szerintem nem is fogom. :D"
miért kell ezzel dicsekedni?... másnak nincs is lehetősége nyaralni stb meg itt provokálja magát hogy mennyi barátja van. szánalmas. + még próbál érzelgős is lenni
A kiemelt szövegedben semmi nagyképű megjegyzés nem található. Ez egy napló, amit a lány saját maga "szórakoztatására" írt, nem dicsekvésképp.
Ha te dicsekvésnek éled meg és ennyire kihoz téged a sodrodból, akkor benned van valami érzelmi válság sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!