Többször észrevettem már, hogy ha egy nyugati ember ide jön, ő büszke magára, magasabb rendűnek érzi magát, elvárja a tiszteletet stb, ha egy magyar megy nyugatra, azt meg lenézik, csicskának tartják! Emellett nagyon erősen megvan a nyugati emberekben a nacionalizmus, büszkék a hazájukra, és arra, Hogy pl németek vagy angolok, de ugyan ezt pl a magyaroknál eu ellenesnek tartják, vagy az eus egység rombolásának tartják és kritizálnak minket érte.. a legkevésbé sem egységes az EU, a migráns kérdés is tökéletesen mutatta hogyan is képzeli a nyugati ember az együttműködést..
2016. júl. 13. 20:48
1/8 anonim válasza:
Azért nagyképűek, mert vastagabb a pénztárcájuk.
De a hollandok és ausztrálok normálisak, mások mint a többi nyugati.
2016. júl. 13. 20:55
2/8 anonim válasza:
Nem ertek egyet veled. Szerintem egy atlag nyugati sokkal inkabb liberalis mint nacionalista. Meg nem mindenki nezi le a kelet europaiakat, en pl sok nyugatitol hallottam mar hogy a kelet europai konzervativ kormanyokat istenitik, meg peldakent hozzak fel az itteni liberalizmus mentes mentalitast, persze a nyugati baloldaliak tenyleg lenezoek a kelet europaiakkal szemben, mert maradinak es rasszistanak tartjak oket.
2016. júl. 13. 20:58
3/8 anonim válasza:
Én inkább azt látom hogy itt nézik le a nyugatiakat pedig sok indok nincs rá. Hazdagabbak képzettebbek és ők tartják ki Magyarországot több mint egy évtizede.
2016. júl. 13. 21:00
4/8 anonim válasza:
Az ausztrálok nyugatiak? :o
Végülis, nézőpont kérdése...
2016. júl. 13. 21:01
5/8 anonim válasza:
Hát nem tudom.
Mifelénk élnek hollandok és amikor jönnek hozzám a boltba vásárolni, mindig annyira nyájasak és jámborak, hogy már-már én érzem kellemetlenül magam miatta.
Szóval szerintem rossz emberekkel találkoztál...
2016. júl. 13. 21:06
6/8 anonim válasza:
A magyarok nagy része ugyanígy utalja és nézi le a nyugatiakat. 1-1. Mi a gond?
2016. júl. 13. 21:40
7/8 anonim válasza:
Amikor én voltak nyugaton, semmi ilyet nem tapasztaltam. Abszolút érdeklődőek voltak, stockholmi Skansenben azt is tudta az egyik hölgy, hogy nálunk is van hasonló Budapesthez közel.
Egyébként turistákból kiindulni szerintem nem feltétlenül lehet. Én is éreztem már magam kellemetlenül, mert honfitársunknak duhajkodni támadt kedve villamoson, meg mikor idehaza "Magyarországon vagy, itt magyarul beszélünk!"-kel hárította a egy turista segítségkérését a derék polgár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!