Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tulsagosan is szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulsagosan is szerelmes vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
En 18f (most lettem 18) megismerkedtem egy lannyal aki szinten most fogja tolteni a 18at es belementunk egy tavkaocsolatba. Rendszeresen talalkozunk megbizunk egymasban es szeretjuk egymast. Az egyetlen bokkeno h en annyira szeretem es szerelmes vagyok bele hogy az eletemet is letudnam vele elni es ha rajtam mulna ezt is szeretnem tenni, de biztos vagyok benne h neki ez nem menne (mivel elso rendes parkapcsolata es szerintem fix akar utannam is emberekkel egyutt lenni). Nem tudom mit tegyek nagyon rossz erzessel tolt el amikor picit is belegondolok h mi lesz kesobb es az h massal is szeretne majd lenni . Ez eddig csak nalla van elozo parkapcsolataimnal ilyenek nem fordultak elo. Tudom ezt mind butasagnak hangzik es eddig enis annak tartottam addig amig meg nem ismertem ezt a lanyt ...

2022. jún. 6. 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az első szerelem mindig elég méretes, ahogy a pofon is amivel járhat :d ne stresszelj ezen, élvezd ki amíg jó, de nehogy bele betegedj...ha meg vége lesz akkor sem áll meg az élet, te is találsz mást meg ő is, de nem erre koncentrálódni.

Nyugi.

2022. jún. 6. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
Hat erre nem tudok mit mondani sry
2022. jún. 6. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne gondolkozz ezen. Legyél vele, érezd jól magad, aztán lesz, ami lesz.

Legyetek boldogok!:)

2022. jún. 6. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!