Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?đ Többi lentâŠ
Figyelt kérdés
SzĂłval van egy fiĂș aki pĂĄr hĂłnapja furcsĂĄn viselkedik a közelemben. Sokat nĂ©z, mosolyog, ha Ă©n nĂ©zek rĂĄ akkor zavarba jön. Pl. ma mentem a folyosĂłn Ă©s annyira nĂ©zett, hogy neki ment egy mĂĄsik embernek Ă©s el botlott.2022. jĂșn. 2. 19:44
1/5 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Lol
2022. jĂșn. 2. 20:06
2/5 anonim vĂĄlasza:
Szerintem van rĂĄ esĂ©lye, hogy tetszel neki. Persze ennek akkor van igazĂĄn jelentĆsĂ©ge, ha te is hasonlĂłan Ă©rzel.
3/5 anonim vĂĄlasza:
LehetsĂ©ges, de ennyibĆl Ă©n mĂ©g nem mondanĂ©k semmit sem tutira.
4/5 LakatosAnonymus vĂĄlasza:
Magamat ismerve nagyon valĂłszĂnƱ. KĂ©rdezz rĂĄ egy idĆ utĂĄn.
5/5 anonim vĂĄlasza:
Szerintem lehet, hogy tetszel neki. Ha neked is tetszik, akkor te is mutasd ki!
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!