Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha veszem a nagy bátorságot,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszem a nagy bátorságot, hogy odamenjek a kiszemelt lányhoz, akkor mit mondjak neki? Nem hívhatom el egy randira egyből…

Figyelt kérdés

Az megfelelő eljárás, ha megkérdezem tőle, hogy suli után van e kedve eljönni sétálni velem?

17/F

2022. máj. 30. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a a baj, hogyha még ezelőtt nem beszéltél vele akkor valószínűleg nemet fog mondani. Vannak kivételek, ha például alapból extrovertált a lány, vagy külsőre bejössz neki. De a lányok nagy része így elutasítana.

Ez csak akkor működhet, ha már beszéltél vele párszor és ha látsz jeleket arra, hogy bejössz neki.

Tulajdonképpen az a séta egy randi lenne, nem?

2022. máj. 30. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Csak legyél őszinte és magabiztos.
2022. máj. 30. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, ne haragudj, de nem vagy hozzá eléggé intelligens. Hagyd meg a csajozást a hozzáértőknek.
2022. máj. 30. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy látom vannak még idióták :D
2022. máj. 30. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
3 mert te miben emelkedsz ki, hogy felsőbbrendűnek érzed magad a kérdezővel szemben?
2022. máj. 30. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
2%

6 éves koromban volt legelőször (kis)barátnőm az Óvodában, tehát már kiskorban is ráéreztem erre.

Az helyzet az, hogy bizonyos dolgokea születni kell. Nem lehet mindenki jó a csajozásban, ahogyan nem lehet mindenkiből fizikus sem.

Adottság, tehetség kérdése az egész. Ha a Kérdező 17 évesen addig nem jutott el, hogy azt sem tudja, mit kell mondani egy csajnak, akkor nem biztos, hogy ezt a témát erőltetni kellene.

A nagy számok törvénye alapján majd úgyis össze fog jönni valakivel, de hinném, hogy az a típus lesz, aki válogathat a nők közül.

Üdv,

A #3-as

2022. máj. 30. 17:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Kiváncsi vagyok hány éves a #3.

De hogy nem rendelkezik megfelelő intelligenciával az is biztos.

Hadd kérdezzem meg, nincs jobb dolgod mint másokat idegesíteni, szekálni?

2022. máj. 30. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
2%

Én ugyan nem akarlak idegesíteni téged, Kérdező.

A véleményemet írtam le. Ha egy matekból 2-es tanuló tette volna fel azt a kérdést, hogy miként legyen elméleti fizikus, ugyanezt írtam volna, hogy hagyja az egészet, mert nincs hozzá tehetsége.

Ha te nem értesz velem egyet, akkor cáfolj rá. Szedd fel a csajt. Én ugyan nem akarlak téged visszahúzni, (ahogyan nem húzok vissza egy 2-es tanulót sem a fizika szaktól). De ettől lehet nekem is megjegyzésem.

2022. máj. 30. 18:02
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Mennyire ismered őt? Szoktatok beszélgetni?
2022. máj. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!