Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veszem a nagy bátorságot, hogy odamenjek a kiszemelt lányhoz, akkor mit mondjak neki? Nem hívhatom el egy randira egyből…
Az megfelelő eljárás, ha megkérdezem tőle, hogy suli után van e kedve eljönni sétálni velem?
17/F
Az a a baj, hogyha még ezelőtt nem beszéltél vele akkor valószínűleg nemet fog mondani. Vannak kivételek, ha például alapból extrovertált a lány, vagy külsőre bejössz neki. De a lányok nagy része így elutasítana.
Ez csak akkor működhet, ha már beszéltél vele párszor és ha látsz jeleket arra, hogy bejössz neki.
Tulajdonképpen az a séta egy randi lenne, nem?
6 éves koromban volt legelőször (kis)barátnőm az Óvodában, tehát már kiskorban is ráéreztem erre.
Az helyzet az, hogy bizonyos dolgokea születni kell. Nem lehet mindenki jó a csajozásban, ahogyan nem lehet mindenkiből fizikus sem.
Adottság, tehetség kérdése az egész. Ha a Kérdező 17 évesen addig nem jutott el, hogy azt sem tudja, mit kell mondani egy csajnak, akkor nem biztos, hogy ezt a témát erőltetni kellene.
A nagy számok törvénye alapján majd úgyis össze fog jönni valakivel, de hinném, hogy az a típus lesz, aki válogathat a nők közül.
Üdv,
A #3-as
Kiváncsi vagyok hány éves a #3.
De hogy nem rendelkezik megfelelő intelligenciával az is biztos.
Hadd kérdezzem meg, nincs jobb dolgod mint másokat idegesíteni, szekálni?
Én ugyan nem akarlak idegesíteni téged, Kérdező.
A véleményemet írtam le. Ha egy matekból 2-es tanuló tette volna fel azt a kérdést, hogy miként legyen elméleti fizikus, ugyanezt írtam volna, hogy hagyja az egészet, mert nincs hozzá tehetsége.
Ha te nem értesz velem egyet, akkor cáfolj rá. Szedd fel a csajt. Én ugyan nem akarlak téged visszahúzni, (ahogyan nem húzok vissza egy 2-es tanulót sem a fizika szaktól). De ettől lehet nekem is megjegyzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!