Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel/témával/dologgal írjak rá a kiszemeltemre?
Látásból ismerem, nem tudom milyen zenét szeret és hogy mi a hobbija :/
Nagyon tetszik, viszont leszólítani sem merem. (bátorság hiánya)
egy osztálytársam jóban van vele, arra gondoltam hogy valahogy a segítségével próbálom meg megismerni.
Keress valami indokot, ami alapján ráírhatsz. Ez lehet sulis esemény, egy fénykép az instán, vagy bármi más. Az amúgy jó ötlet, ha beszélsz azzal, aki jobban ismeri.
Sok sikert.:)
Először is, tudni kellene, hogy fiú vagy lány-e.
Másrészt ahogy figyelem ezeket az ismerkedési problémákkal küzdő kérdéseket, egyre jobban jövök rá, hogy az önbizalomhiány mellett van egy másik óriási nagy hiányosság is, ez pedig a kreativitás. Nem ártana utóbbi képességet is (ki)fejleszteni.
Lány az illető.
A kreativitás meglenne, csak nem akarok tolakodónak tűnni és sablonszöveget küldeni, bár utóbbi talán tényleg beválhat.
Szerintem az ilyen "kérdezek valamit sulis eseménnyel kapcsolatban" sajna nem működik.
Oké, válaszol, lehet hogy tök röviden és onnantól megint neked kell vinned a beszélgetést, de téma nem lesz attól hirtelen. Viszont sokszor nagyon egyértelmű, hogy ez csak egy kifogás kérdés, az meg kínos.
Inkább a közös havert kérd meg, hogy menjetek el iszogatni páran (ha olyan korban vagytok) vagy akármilyen programra és hívja a csajt is. Ott lesztek 4-5-en (előnyös, ha több lány), nem randiszagú, de beszélsz vele élőben, onnantól már simán rá is írhatsz, valószínűleg lesz téma is.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!