Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy bejövök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés
majdnem minden nap fel szokott szállni egy buszra egy srác és eléggé bejön,de többször is volt olyan hogy azt vettem észre hogy néz aztán mikor ránéztem akkor elkapta a fejét.előbb szállok le mint ő és pl volt olyan hogy ő elől ült én szálltam le középen és akkor is hátrafordult aztán mikor felé fordultam elfordult egyből.Tudom azt fogja mindenki mondani hogy miért nem beszélek vele vagy valami de nem akarok előtte beégni lehet nem tetszek neki vagy valami +mindig beszélget haverjával és jah. Tehát nemtudom lehet azért néz mert csak szimplán csúnya vagyok vagy valami aztán ezért bámul meg,de szeretném tudni hogy ti fiúk ilyenkor mit éreztek/hogy gondoljátok?

2022. ápr. 5. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig valamit el kéne kezdeni beszélgetni vele. Nem azzal kell rárontani hogy "szia, bejövök neked?", hanem valami random dologgal, elég a smalltalk aztán ha bejössz neki biztos beszélgettek majd.
2022. ápr. 5. 19:39
 2/7 anonim válasza:
100%
hát, általában várni kell egy picit, és ha egyfolytában néz, akkor csinálhatsz valami olyasmit, hogy előrébb ülsz vagy, direkt annál az ajtónál szállsz le, ahol ül, és amikor leszállsz, akkor így visszanézel rá, és mondjuk rámosolyogsz, és ezekből már tudni fogja, hogy ez valami kezdeményezés szerű, és akkor valszeg csinál valamit ő is, és ha már látsz jeleket a nézésen kívül, akkor már odamehetsz hozzá, és ha bátor vagy, elkéred mondjuk az instáját, vagy nemtom
2022. ápr. 5. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mosolyogj rá, ha téged néz.

Meg sokat szemezz

2022. ápr. 6. 06:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy beszélsz vele, vagy nem tudod meg.

Amúgy biztos nem ok nélkül néz.:)

2022. ápr. 6. 06:50
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Hagyj véletlenül ott valamit a buszon úgyhogy lássa is(ne legyen olyan fontos)és hátha meglátja és legközelebb visszaadja
2022. ápr. 6. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Szemezz a fiúval és légy bátor.
2022. ápr. 10. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki. Szemezz vele, mert a tekintetéből sokminden kiderül! Hajrá!!!!!
2022. máj. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!