Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhato meg hogy egy kisfiú szerelmes belém?
Ez most komoly?? Ha így volna, akkor hagyd majd időután elmúlik neki :D
17F
Kb 7-es lehettem amikor a lány osztálytársam szerelmes volt a férfi infó tanárba, és tényleg arra hajtott,hogy megdugassa magát vele.
Nem tudom sikerült-e neki.
Visszatérve a kérdésre, ez szerintem teljesen normális, bár szerintem nem fog sokáig tartani nála, ha esetleg nagyon zavaró amiket a kisfiú csinál, akkor először próbálj meg vele beszélni, ne akard szégyenbe hozni rögtön a szülei előtt/esetleg az egész osztálya előtt, elég megalázó, ha egy tanár így cselekszik.
Egyébként miből gondolod, hogy szerelmes beléd?
Ha tényleg az, akkor legalább jobban fog nálad tanulni, ami nem egy rossz dolog.
" Hát pl. folyton engem néz és sziveket rajzol a dolgozataira. Ha megszólítom zavarban van...de hát lehet hogy csak én reagálom túl..."
ne haragudj de ezen jót nevettem :D folyton téged néz??TE vagy a tanár aki magyaráz,hova kéne ,hogy nézzen??
szíveket rajzol a dogára? mi is ezt csináltuk ha jobb jegyért "nyaliztunk":D
zavarban van ha megszólítod? lehet lámpalázas vagy egyszerűen zárkózott/félénk típus .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!