Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Van egy fiú aki tetszik, és már szemesztünk 4-5 másodpercig, a lába mindig felém néz, de mostanában kicsit megszűnt az érdeklődése felém.
Már váltottunk pár mondatot (osztálytársak vagyunk és ő idén jött a suliba).
Hogy mutassam ki neki, hogy szeretem?
Ne rohand le azzal, hogy szereted, sok fiú ettől csak megijed. Kezdjetek el beszélgetni random dolgokról, aztán megpendítheted neki, hogy valamit érzel.
Sok sikert.
én voltam az 1-es válaszoló is, és az alapján javasoltam a kérdezőnek, amilyen választ adott (2-es válasz)
8: Abban teljesen egyet èrtek hogy a szeretem kicsit erős kifejezés, csak ilyen komoly kívülálló segítséget még korai kèrni, nem mellesleg baromi drága.
Ha valakinek már minden gondolata az illető körül forog, belebetegszik akkor már tènyleg baj van, ès ajánlott segítséget kèrni, de szerintem egy tini fellángolással még nincs akkora problèma. Szép estét srácok!
feladom! ezt nem amiatt írtam, mert tetszik neki valaki (szereti, akivel eddig 3 mondatot beszélt), hanem mert agresszív dühkitörései vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!