Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm megharagszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megharagszik mindig, mert nem akarok képet kírakni vele, de szégyenlem magamat és félek, hogy őt is kinevetik miattam... Most mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Hiába mondom neki azt hiszi őt szégyenlem!
2022. máj. 9. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Gondolj bele. A barátnőd szeretne kirakni téged, tehát büszke rád. Nem fogják kinevetni miattad, ezt csak te gondolod, mivel az önértékelésed romokban van. A barátnőd semmit nem veszít azzal, ha kiposztol téged, igazából elárulom, senkit sem fog érdekelni, hogy hogy nézel ki, csak feleslegesen stresszelsz.
2022. máj. 9. 00:37
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
És mit teszel azért, hogy ne szégyeld magad?
2022. máj. 9. 05:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Túl jó hozzám sok srác hajtott rá meg még hajt is és ezért nevetnék ki
2022. máj. 9. 09:49
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Én sem szoktam kirakni magamról és közöset sem. Nem online élem az életemet és ha ezzel valakinek baja van, akkor így járt. Ennyi. Állj bele abba, hogy te mit tartasz fontosnak!
2022. máj. 9. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mégis veled van, téged választott. Azért akar posztolni, mert büszke rád. :) Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak ? Biztos vagyok benne, hogy a barátnődnek te vagy a leghelyesebb fiú. Egyébként barátom is önbizalomhiányos, és mindig azt mondja, hogy ő “csúnya”, de ez egyáltalán nem igaz. Szerintem neked is csak több önbizalomra van szükséged.
2022. máj. 9. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Normális ember ezen nem hisztizik, hanem elfogadja a másik döntését. Barátnődnek még érnie kell fejben, nagyon a neten éli az életét...
2022. máj. 9. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Akkor inkább legyél büszke a barátnődre és tegyél ki egy közös képet.

Talán a te önbizalmadnak is jót tenne.

2022. máj. 9. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hátőő... nem hiszem, hogy ilyeneken problémázni és agyalni kéne, sem túlagyalni, meg normáliséknál (bár ez a tini rovat...) nem szoktak ilyen problémák lenni.

Bár amúgy nekem sincs közös képem kinn a barátnőmmel, de a facebook profilomon utsó képet sem én tettem ki, hanem haverom rólam több éve... nem igazán foglalkozok ilyenekkel, meg nincs igényem posztolgatni

Ismerősöknek meg kikkel dumálok, van, hogy küldünk közös képet, stbstb

2022. máj. 9. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

előző, ma 12:44-es vagyok

szerencsére barátnőm sem a közösségi oldalakon éli az életét és neki sem az a fő, hogy mindent kiposztolgasson, meg ilyenek

így tök nem merül fel sem, mint bármi probléma

2022. máj. 9. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem megértő, neked meg 0 önbizalmad van. Így nehéz lesz leküzdeni ezt a problémát.
2022. máj. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!