Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány aki tudja hogy mit akarok tőle, és ő is mondta nekem hogy többet szeretne, már teljesen befogadott a bizalmába? többi lent mert hosszu
Figyelt kérdés
és több olyan dolgot is elmondott amit csak én tudok az életéről, ilyen nagyon mély dolgokat, akkor már számára már nem kérdés hogy összejövünk?2021. dec. 31. 17:26
1/2 A kérdező kommentje:
teljes kérdés:
Ha egy lány aki tudja hogy mit akarok tőle, és ő is mondta nekem hogy többet szeretne, már teljesen befogadott a bizalmába és több olyan dolgot is elmondott amit csak én tudok az életéről, ilyen nagyon mély dolgokat, akkor már számára már nem kérdés hogy összejövünk?
2021. dec. 31. 17:26
2/2 anonim válasza:
Ha azt mondta ő is többet akar tőled, akkor elég egyértelmű, hogy igen. Pontosabban az a kérdés még marad, hogy te akarod-e, ő meg elég biztos-e a döntésében.
Önmagában abból, hogy elmond mély dolgokat, még egyáltaltalán nem következik, hogy több lesz mint barátság és összeakarna jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!