Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lány osztálytársam mindig (sokszor) engem néz, engem szólít órán, stb., de én nem akarok tőle semmit, mit csináljak?
Hát akkor húzd kicsit odébb a padod, ha eltakarod a táblát akkor nyilván téged fog nézni és téged fog szólítani, hogy húzd már le kicsit a fejed...
Viccet félretéve az ilyen unatkozó embereket pedíg hagyni kell a francba, hidd el pár hősies unatkozó lovag úgyis reagál az unatkozó posztjára, hogy felvidítsák a királylányt. Te pedíg találsz majd egy lányt aki nem unatkozik és majd meglesztek szépen...
Ok.
#3 Instán követ engem, én meg visszajelöltem, mert osztálytársam, és megnézem a történetét mindekinek, akit követek. Amúgy külsőleg nem rossz lány, de belső stílusa nem nagyon tetszik, és amúgy se akarok csajozni. Tavaly is volt egy lány, ő jobban közeledett felém, de aztán békén hagyott. Csak nekik biztos rossz érzés lehet hogy én nem foglalkozok velük, de szokjanak csak hozzá xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!