Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon ő is úgy érez ahogy én ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ő is úgy érez ahogy én ?

Figyelt kérdés
Tudom egyes emberek számára nem nagy dolog a tini szerelem de nekem hatalmas önbizalmat adna egy jó visszajelzés tőle.Van egy fiú akivel már kb.6-7 éve ismerjük egymást és az utóbbi 4 évben kezdtem felfigyelni rá . Azelőtt nem is beszéltünk szerintem . Osztálytársak vagyunk . 2 éven keresztül úgy alakult hogy a hátamnál ült és mikor ő ott volt biztonságban és jól éreztem magam ott és akkor éreztem hogy ő az aki mellett boldog lennék. Mások szerint míg ott ültem és velem beszélt más volt ő is, nem figyelt másra ordíthattak az osztály másik felében neki,ő rám figyelt . Volt mikor megbántott de nem tudom miért. Kivételes humora miatt nem tartott sokáig a harag elég volt megszólalnia. Egyszer vagyis pár hónapja elültetett majdnem mindenkit az osztályfőnök. Az ahogy ő küzdött értem akkor nagyon meglepődtem és azóta csak az az egy kellene nekem hogy ő velem legyen .(nem sikerült neki kiharcolni hogy ott maradjak előtte vagy a közelében csak egy rövid ideig és akkor is ő akart odaülni közelebb hozzám és mondtam visszamehet és azt mondta ő marad).Én egy elég visszahúzódó és csendes lány vagyok ő pedig magabiztos látszólag és határozott fiú.Ez egy kis töredéke történetünknek .Ezek a ,,jelek,, vajon mire utalnak mert nem tudom eldönteni ??? És még csak egy évünk van egy suliban de lehet hogy ő már jövő évben nem velünk jár és félek ha nem teszek semmit arra fogok gondolni mi lett volna ha de nem vagyok olyan magabiztos hogy én akármit is mondjak neki.
2022. máj. 1. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Jóban voltatok eddig is, semmi nincs abban hogy odamész beszélni vele. Oda kell menni szünetekben hozzá és beszélgetni.

Ha semmi nem jut eszedbe, mondhatsz egy egyszerű "szia, hogy vagy?"-ot is. Egy osztályba jártok, ugyanúgy tanítanak titeket, ugyanazok a leckék, csak a suliról millió téma van. Jön a nyár, megint ezernyi téma hogy ki mit tervez vagy hova megy, akar-e nyaralni és hasonlók. Kezdésnek jó, aztán majd váltotok másra is.

2022. máj. 1. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak rajtad múlik, szeritnem odáig van érted a srác, és eléggé elpuskázott lehetőség lenne ha nem próbálnád ezt megbeszélni vele. A másik oldalról viszont ha nem jön össze, legalább egy év múlva elmegy, és nem kell kellemetlen helyzetekbe kerülnöd emiatt.
2022. máj. 6. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!