Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon rég óta barátok vagyunk egy évfolyam társnőmmel sose néztem rá úgy ahogy most?
Múlt évbe kezdődött nem tudom akkor valami megváltozott de elkezdtem többet érezni iránta mint barátságot ezt hogy adhatnám a tuttára vagy hogy deríthetném ki hogy ő is így érez utánam úgy hogy ezzel ne tegyem tönkre a barátságunkat?
Ut: légyszives minnél hamarabb kellenének a válaszok mert most fogunk ballagni 1 hónapon belül és nem egy suliba jelentkeztünk.
Vagy felvállalod az érzéseidet és elfogadod, hogy vagy van esélyed vagy nincs.
Vagy nincs annyi vér a pucádban és minden marad a régibe.
Köztes út nincs nagyon. Ha elkezdesz célozgatni (mi az ideálja, tetszik-e neki valaki stb) akkor mivel gondolom nem hülye, előbb vagy utóbb leesik majd neki a dolog.
Olvasóinkat pedig üdvözöljük a "Beleszerettem a legjobb barátomba, mit tegyek?" című rovatunk 45124. adásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!