Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszett de hirtelen már nem???

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett de hirtelen már nem???

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul erzem magam mert en voltam aki rairt nagyon szimpatikus volt igy tavolrol es regota tetszett mar es mikor beszelgettunk igy irasban akkor is nagyon bejott ugyereztem ennel jobb nem is lehetne …. Aztan talalkoztunk es nagyon kedves volt tenyleg udvarias es jofej es nagyon vicces de megis ugyerzem mintha hirtelen mar nem tetszene ugy mintha elmult volna az az erzes… pedig tenyleg ez a srac tokeletes minden szempontbol nagyon hasonloak vagyunk es nemertem mibajod…. Mi tortent mi a baj velem ??? Nem akarom megbantani nemtudom mit csinaljak 😭😭😭
2022. ápr. 25. 08:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az online kezdett kapcsolatoknál ez valamennyire természetes. Szerintem adj még egy kis időt magadnak. Vagy akár el is mondhatod neki, hogy most hogy találkoztatok összezavarodtál, és kicsit még csak úgy tét nélkül beszélgessetek és persze sajnálod, és kérdezed, hogy ez így neki belefér-e.
2022. ápr. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!