Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszett de hirtelen már nem???

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszett de hirtelen már nem???

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul erzem magam mert en voltam aki rairt nagyon szimpatikus volt igy tavolrol es regota tetszett mar es mikor beszelgettunk igy irasban akkor is nagyon bejott ugyereztem ennel jobb nem is lehetne …. Aztan talalkoztunk es nagyon kedves volt tenyleg udvarias es jofej es nagyon vicces de megis ugyerzem mintha hirtelen mar nem tetszene ugy mintha elmult volna az az erzes… pedig tenyleg ez a srac tokeletes minden szempontbol nagyon hasonloak vagyunk es nemertem mibajod…. Mi tortent mi a baj velem ??? Nem akarom megbantani nemtudom mit csinaljak 😭😭😭
2022. ápr. 25. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Kérlek, de őszintén kérlek. HAGYD azt a szegény gyereket. Te nem vagy normális. HA nemtudod mit akarsz, inkább bele se menj, mert ő fog rosszul járni. Köszi
2022. ápr. 25. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom többet vártál a találkától, mint amit kaptál és kiábrándultál belőle. Nem fogott meg annyira.
2022. ápr. 25. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
3%
Lány vagy? Hány éves 9?
2022. ápr. 25. 10:40
 4/11 A kérdező kommentje:
De kozben nagyon jol erzem magam vele ezert nemis ertem az erzelmeimet kicsit olyan mintha baratkent tekintenek ra mint egy nagyon jo barat .. egyaltalan nem erzem magam zavarban vele meg semmit ami amugy nagyon jo csak nem tudom hova tenni az erzeseimet ot meg nem akarom megbantani …
2022. ápr. 25. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:
14%

Ezért hagyjad békén, vagy tényleg CSAK barátként kezeld. Mert ha ő esetleg többet kezd érezni, és miattad meg az idióta érzelmi hullámvasútjaid meg éretlenséged miatt ő fog koppanni, akkor 1. megbántod, 2. nagyon eláshatod magad.

Szóval inkább hagyjad

2022. ápr. 25. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
5%
Amúgy hány éves vagy?
2022. ápr. 25. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

9 éves

2022. ápr. 25. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:
4%
ezt sose értettem miért kell lepontozni azt ha megkérdezem, megkérdezi valaki hogy a kérdező hány éves? egy 12-14 évestől még érthető lenne az efféle reakció de azért 17-től fölfelé már nem tudnék szépet írni
2022. ápr. 25. 11:27
 9/11 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok igen ez van nem tehetek rola biztos rohadt eretlen vagyok de nemtudom miert erzek igy
2022. ápr. 25. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
vagy döntsd el gyorsan, és úgy viszonyulj szerencsétlen srachoz, vagy hagyjad inkább
2022. ápr. 25. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!